Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
Mióta megvan a Macbook, átálltam Lightroomról Luminarra ami a fotószerkesztést illeti. Volt múlthéten egy corporate fotózás amit csináltunk fotós haverral.
Kabaré... még a retus is mehet preset szinten, két klikkel megcsinaltam 180 képet, és alig alig kellett belenyúlni az AI munkájába... lassan úgy érzem az Adobe összes terméke le van maradva csúnyán, most hogy nálam a Lightroom is elbukott. Már csak az AE-t tartom valamire, de azt meg nem használom...Mondtam is neki hogy fotós leszek vazz, tized annyi meló. (Persze 4 nagyvakut lőttünk be fénymérővel hogy patent legyen a kép, ahhoz meg nem értek, de kicsire nem adunk, a "jó képeket úgyis a gép csinálja")
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Windows 11
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest