Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
Topikgazda
Mióta megvan a Macbook, átálltam Lightroomról Luminarra ami a fotószerkesztést illeti. Volt múlthéten egy corporate fotózás amit csináltunk fotós haverral.
Kabaré... még a retus is mehet preset szinten, két klikkel megcsinaltam 180 képet, és alig alig kellett belenyúlni az AI munkájába... lassan úgy érzem az Adobe összes terméke le van maradva csúnyán, most hogy nálam a Lightroom is elbukott. Már csak az AE-t tartom valamire, de azt meg nem használom...Mondtam is neki hogy fotós leszek vazz, tized annyi meló. (Persze 4 nagyvakut lőttünk be fénymérővel hogy patent legyen a kép, ahhoz meg nem értek, de kicsire nem adunk, a "jó képeket úgyis a gép csinálja")
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest