Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz vond #22063 üzenetére

    Van pár észrevételem, illetve érdekel is néhány részlet, de szerintem a haszosabb tanácsokat nem én, hanem majd a tapasztalt esküvősök megírják.

    Miért állt olyan messze a pártól az anyakönyvvezető? Függetlenül a videótól, szerintem elég rossz, hogy a vendégeknek balra-jobbra kell nézniük a nagy távolság miatt, meg eleve szerintem furán is mutat. Ha élőben ilyennel kell szembesülni videósként, de akár még fotósként is, egyedül tényleg elég nagy kihívás, hogy mindenről legyen anyag, hiszen olyan szöget találni, ahonnan a pár és az anyakönyvvezető is egyszerre jó beállásba kerül nem könnyű, annyit mászkálni meg nem hiszem hogy lehet, a végeredmény rovására esetleg. Nem láttam annyira sok esküvőt, de ez a nagylátó nekem nem jön be.

    A hang nekem tetszik, ahhoz képest csak telefonnal vetted (gondolom volt boya azért) tök jó. A gimbalos felvételek is tetszenek, a 12-35-ös gx80 se rossz, a nagylátót pedig említettem már. Mindegyik kamera AF-al ment vagy manuálban? A színezés is tetszik, főleg a G9 esetén jók a színek, a többinél kicsit erősek/kiégtek a fények.

    Amikor az anyakönyvvezető elment az asztaltól, akkor jött volna jól egy csiptetős mikrofon az hallatszik, vagy amivel kezdtem, egymás mellett jobban is mutattak volna a párral és a hang is maradt volna a normál hangerőn.

    Kár, hogy a gyűrű felhúzás nem látszik jól, de én se nagyon tudom milyen szögben kellett volna lenni ahhoz, hogy látszódjon maga a gyűrű is.

    Szerintem egyedül is tök jól meg tudtad volna oldani, nem tudom a 2 másik kollega mennyire tapasztalt videós, de nekem a te szemszöged tetszett jobban. Csak így tovább :)

Új hozzászólás Aktív témák