Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Amúgy az kibaszott szánalmas, hogy ha szeretnél letölteni tényleg egyfajta kultúrműsort, én pl. most egy zenei cuccot, akkor nem lehet, mert korlátozott.
Így nem fog terjedni a magyar kultúra, mert a tévéből igenis lehet kultúrálódni, de ha az ilyen műsorok is "tiltva" vannak, akkor ennyi.
A bunkó parasztság és műveletlenség nagyobb probléma annál, minthogy egyesek mit nyerészkednek a szerzői jogokat megkerülve. Ráadásul pont ilyen tartalmak kapcsán.
Egyébként is ezek TÉVÉműsorok, azaz nem tudok bemenni egy xy boltba, hogy akkor én ezt most jól megveszem, sőt webáruházban sem kapható. Szóval nem értem, hogy az ilyeneket miért kell tiltogatni?
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Nem értem mi a probléma. Urlsnooperrel vagy mondjuk Adblock Plusszal lelopod az urlt. Ami az m3u8-at tartalmazza. Vagy szűrsz a playlist szóra. Utána pedig:
livestreamer -o fajlnev.flv (vagy mp4 tök mindegy) "hlsvariant://<a lopott url>" best
Ezen mi nehéz?!
A Jakstát meg felejtsd el, az csak url keresésre jó újabban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest