Aktív témák
-
engusz
veterán
Feltelepítettem a dirver-t (IDE Miniport Driver 3.20B). Mintha egy picit gyorsabban másolna és mellette normálisabban lehetne dolgozni. Persze mindez egy KT600-as Abit KV7-nél.
[Szerkesztve] -
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #56 üzenetére
Nem tudom. Én mindig csak a 4in1-t telepítettem fel.
-
engusz
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #54 üzenetére
Én! Kb 1 hete. Semmi különbséget nem vettem észre az előzőhöz képest! Mondjuk azóta már egy KT600-at nyúzok...
-
Alvin_ti4200
félisten
KT400-zal próbálta már valaki a legújabb 4.51-es 4in1 drivert?
-
_Volkovy_
nagyúr
És egy régi PPGA foglalatos Viaakármi lapra?
-
Hequila
őstag
Egy kicsit ''érdekes'' kérdés:
p1-esre érdemes valamilyen hyperiont telepíteni? -
OrioN
csendes tag
Csak egy apró kérdés: létezik-e az, hogy az ABIT KT7a lapomhoz kapott VIA driverrel 2 évig hibátlanul ment a 98SE, majd letakarítottam a gépemet, és utána ezt a Hiperiont tettem fel, és a gépem nem működik olyan megbízhatóan , mint azelőtt? Vagy gyanakodjak inkább a RAM-ra?
-
roadside
csendes tag
H!
A Hyperion drivert minden VIA-s lapkakészlethez lehet használni és sebességnövekedést nem csak az újabb chipsetek esetében lehet tapasztalni. A külföldi fórumokon is megoszlanak a vélemények miért. Sokan az új AGP drivert istenítik, mások szerint valamit nem mondtak el a VIA-s arcok.
Más:
Kedves Sentinel!
Ha más weboldalról ''szó szerint'' idézel hírt, kérlek azt is írd oda, honnan származik.
Köszönöm:
Roadside -
jungleboy
tag
Hali,
Nekem +280pontot hozott a 3DMark 2001SE-ben, igaz nekem KT400-as alaplapom van. 13300-ról 13580 lett.
Üdv -
anulu
félisten
A7V333 lap melletti Inno3D Gef4 Ti4200 AGP controllját úgy vágta haza, hogy csak nyekkent :( Nagyon csúnyán szétesett a kép, igaz, így 4.45-el +200 pont. De inkább a 4.38-as, mert azzal semmi baj nincs...
-
twollah
nagyúr
Abit KT7A Ablakok 98 eSE.
Par napja raktam fel még CD írás előtt :).
Kicsit molyolt a gép a frissítéssel, és kész.
Utánna fel a netre, és úgy online megírtam 7 CDt. (A cdre az anyagot nem a netről közvetlenül írtam.)
Közben böngészés, fel-letöltés, mp3 hallgatás, IRC, chat, szóval adtam a rendszernek.
Eddig stabil dee, hogy mit hoz a jövő... -
launcser
senior tag
no
mondom felteszem
erre
16 bites windows programot nem lehet futtatni
kiszedtem a kitömöritett cuccot
ezzel se lettem okosabb :)) -
wittman
aktív tag
Hiii! Nekem most jött le a viaarena egyik link oldaláról szedtem le. Ott azt írták hogy minden régebbi chipsetthez jó. Majd délután kipróbálom most dolgozok a melóhelyen.
-
sentinel
aktív tag
Valaki tud mondani valami biztatót?Megnőtt a sebesség, stabilab-e stb...?Régebbi chipseteknél(266,333) számít valamit?
-
krila
tag
lenn van végre máris megy fel az ftp-re ez már az
-
wittman
aktív tag
Ja 98SE-n
-
wittman
aktív tag
sziasztok. KT266A-s chipsettel próbálta már valaki? Nekem 4.42-es van fent, mert a 4.43-sal szarakodott az EPOX 8KHAL+ alaplap meg a Radeon 8500Le-m
-
krila
tag
Bocs meg..íttam!
de a 4,5 ös nekem is bereccent! -
krila
tag
eztet nyomatják a lapon ! de megyek mégeccer!
-
launcser
senior tag
várjál már ez csak 4.43
a legujabb a 4.45!:) -
launcser
senior tag
ok kösz az énnevemben :)
sztem odavaló..
driver -
krila
tag
Fentvan guys!!!
Bocs a házigazdáktól, ha hülyeséget csináltam!!!!!
De asszem ez odavaló nem? -
krila
tag
Legyütt!!!!!!!!
mingyán felnyomom az UPDATE mappába! -
launcser
senior tag
jo nekem még nem jutott el a könyvtárlista megjelenitéséig se. :)
-
krila
tag
Gyün lefele csak qrva lassan!
-
krila
tag
Megnézem leszedem. szólok, ha fenn lesz az ftp-n!!!!
-
launcser
senior tag
DE NEKEM NEM megy
mondom
nem akar bekapcsolodni ennyi
ftp://downloads.viaarena.com/drivers/4in1/VIAHyperion4in1445v.exe
ez a cim tom de akkor se megy akárhogyprobálom
..
vagyis fél óra után eljutott oda hogy már elkezdett kapcsolodni de még nem jutott be.. :) -
sentinel
aktív tag
Használd az FTP oldalt és le fog jönni.
-
launcser
senior tag
ja és lejött már valakinek?
nekem csak egy html jön le
máshonnan se jön :) -
Crion
aktív tag
Jó a régiekhez is. Csak ismermi az ujabbakat is:) Olyan ez mint az intel chipset update, csak ezt sürübben fejlesztik :)
-
Padre
tag
Nem. Egyik tesztnél se láttam akkora eltérést hogy azt az új driverre lehetne fogni.
Egyébként UDMA6-ban használom a vinyót. -
MrSummer
aktív tag
Hát ja a kt400 driveren van mit javítani... Vsz ahhoz optimalizálták
-
sentinel
aktív tag
Semmi teszt nem mutat többet? És esetleg az adatátvitel? UDMA6-on vagy?
-
Padre
tag
Nálam 1 órája megy. Tesztelgettem de semmi sebességnövekedést nem látok. KT333-as chipsetes az alaplapom, de a viaarena.com-on is csak a KT400-as chipsetnek ígértek teljesítménynövekedést.
Szóval a lényeg: Semmi változást nem látok KT333-al. -
sentinel
aktív tag
Mondjuk nem csak a sebesség számít, hanem a stabilitása, adatátvitel sebessége stb egy ilyen driver felrakása után. Én azt tudom, hogy a különbség a windows-os és a via-s driverek között azért elég nagy. Sokkal gyorsabb lett így a gépem, hogy fent a 4.43-as 4in1 driver. Ja és a windows telepítése után egyből ezzel kell kezdeni, hogy felrakd lehetőleg a legújabb 4in1 drivert.
-
Turmoil
senior tag
Marketing rulezik már megint. Nagyon szépek a grafikonok, de ha bármelyikről veszel két összetartozó számot, és elosztod őket, akkor kiderül, hogy a sebesség növekedése sehol sem haladja meg az 1%-ot. Persze nem rossz, de messze nincs akkora jelentősége, mint hogy azt a VIA feltűnteti:DD
-
Lunatic
aktív tag
Users downloading drivers for mainboards with either a VIA Apollo KT400 chipset or VIA Apollo P4X400 chipset are strongly advised to chose the VIA Hyperion 4in1 v4.45 drivers for enhanced performance.
szerintem
L. -
sentinel
aktív tag
Mondjuk azt sehol nem olvastam, hogy a régebbiekhez nem lehet feltenni. Segítsetek nyomozni: www.viaarena.com
-
CsendPenge
őstag
No igen, ez egy jó kérdés. Csak kt400 vagy fölé jó/érdemes ez a driver, vagy régebbihez is?
-
sentinel
aktív tag
Hát ez után nyomozok most én is. Ha valaki tud erről valami, írjon legyen szíves. Szerintem egyébként (mint a többi via 4in1 driver is) mindegyik via chipsettes alaplaphoz jó, és installáláskor a telepítője felismeri a chipkészletedet és a szükséges új driverekt teszi fel a gépedre. Azt tudom, hogy nekem a 4in1 4.43 van fent és betonstabil és qrva gyors a gépem. KT333-as a chipsettem, de lehet, hogy ettől még gzorsabb lenne???
-
yeti
csendes tag
Ez melyik Via chipekhez jo? Csak a KT 400-hoz?
-
sentinel
aktív tag
Bővebb infó, letöltés:
http://www.viaarena.com/?PageID=2
Tesztek:
http://www.viaarena.com/?PageID=211 -
sentinel
aktív tag
Ez a mai nap lesz a favorit! A VIA kiadta az új 4in1 meghajtóját VIA Hyperion 4in1 néven, mely eszméletlen (nem jut eszembe más szó) sebességnövekedést eredményez. Megtalálható benne a héten már kijutott AGP 4.40 driver, illetve az új IDE Filter driver 1.20a. A Viaarena oldalán teszteket is láthattok, melyeket én is beszúrtam ide. Akinek VIA chipsetes alaplapja van az TÖLTSE LE!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest