- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem kell minden kérdésnek új topikot nyitni! Használd ezt a topikot a kérdésedhez.
-
Kecso0017
csendes tag
Üdv!
Lenne egy problémám lehet nem is jó helyre írok de nem tudom hova kéne ha így van egy kis útbaigazítást meg köszönnék.
Gép paraméterek :
i5 6500
8giga ram
Asrock H170 Pro 4
MSI GTX 1070 8GB Gaming X
FSP 600 tápA probléma pedig:
Pár napja ki írogatta kevés a virtuális memória, mikor csak olyan játékkal játszottam ami ezt a gépet meg se kéne h mozgassa.
Csináltam memória diagnosztikát nincs hiba, Aztán újra indítottam a gépet és már nem jött be. Nem tudott bootoloni nem talált rendszert . Szét néztem biosba észre vettem h van uj firmware le frissítettem.
Aztán mivel még mindig nem jött be újra raktam a gépet. Fel is települt rendesen a win 10 x 64. Viszont a vgat nem látja :/. Csak az alaplapit.
És hiába raknám fel a 1070 drivert azt írja nem támogatott. Pedig jót szedtem le az biztos. Próbáltam másik pcie foglaltba ott sem érzékeli. Nem lehet fel telepíteni. Beszart volna a 170 ezres 3 hónapos vga ? Vagy az alaplap?
Ami fura h kép van a monitoron ugy h a gtx 1070be van be dugva a hdmi ami nincs is fel telepítve. Szabványos vga adaptert ír az eszközkezelőbe. A vga világit ventik forognak de nem ismeri fel. Bios frissítés ronotta el? Vagy mi lehet? Tényleg nincs ötletem :/
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest