Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
divot
veterán
Merész feladat, mert még csak tegnap tettem föl én is az omegát. Egyébként tetszik, bár az zavar, hogy ha állítok az órajelen, akkor nincs olyan lehetőség, hogy egy kattra visszadobná gyári frekvenciára.
A 9800SE-vel viszont azért érdemes foglalkozni, mert ár/érték arányban szerintem tipikus magyar kártya, tehát nem kell a gatyádat is otthagynod a boltban, mégis kapsz egy elég tisztességes kártyát. Én is vaciláltam hetekig, hogy vegyek-e egyet, aztán, mivel sehol sem láttam értékelhető 9800se tesztet, vettem egy nagy levegőt, meg egy Sapphire9800SE-t. És nagyon kellemesen csalódtam benne, mert bár a +4pipe hibázik (amennyiért én vettem, az lett volna szép, ha még ez is működik), de mind a gpu-t, mind a ramokat nagyon böcsületesen lehet húzni. Az elrendezése viszont annyiban katasztrofális, hogy a tápcsatit az egyik ram szomszédságába tették, így még véletlenül sem lehet hűtést rakni a ramokra. Pedig akkor nagyon szép eredményeket lehetne elérni ezzel a kártyával is.
Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs