- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dungó
csendes tag
-
Dungó
csendes tag
válasz
simsoner #441 üzenetére
Ez komoly.
Akkor lehet ez még jobb megoldás. Mondjuk nem tudom milyen teljesítményű hajszárítód van. De nem egy gyenge darab lehet az biztos.
Akkor ez valami kontakt (érintkezési) hiba lehetett.
Megnéznéd az én képemet amit feltettem. BF3 alatt készült, krix krax-os nekem is a kép. Neked is ilyen volt? Ezen az oldalon van, csak kicsit tekerd feljebb. -
Dungó
csendes tag
-
Dungó
csendes tag
Ha a táppal van baj akkor az kiderül úgy.
A probléma akkor van ha nem az a ludas.
Ezért azt javaslom vidd el valakihez a videókártyát és teszteljétek le. Mondjuk valami ismerősödnél vagy számtech szervízben/boltban.
Mert ha ott is szarakodik akkor a videókártya lesz a hunyó nagy eséllyel. -
Dungó
csendes tag
A táp nem tűnik rossznak, hacsak nem meggyengült menet közben.
Hűtést nem említettem. De ki tudja. Hőfokok hogy állnak? Mondjuk 3 másodperc alatt nem hiszem hogy túlmelegedne.
Javaslom hogy a kártyád próbáld ki egy másik gépben, persze olyanban aminek a tápja szintén jó fajta. És ha ott is beszarik FurMark alatt, akkor mindenképpen a VGA lesz a hibás. -
Dungó
csendes tag
Milyen tápegység van a gépedben?
Egyik felől a táp teljesítményének a hiánya okozhatja, ugyanis ez a kártya 100%-on akár több mint 250 Wattot eszik.
Másik részt lehet hardverhiba is.
Nekem olyan volt, hogy kiszámíthatatlan időközönként lekapcsolt a VGA a gépeimben. Egyiknél restart segített, az újabb gép meg le is állította magát. Bekapcsolás után ment tovább rendesen. Ez a hiba játékoknál és tesztprogiknál jött ki, de mint mondtam változó időközönként. Van hogy fél óra Furmark után is jó volt és volt hogy 10 perc játék után beszart. Tölts le egy BlueScreen View programot, telepítsd fel és nyisd meg, nézd meg, hogy keletkezik e dump (.dmp) fájl. És ha igen akkor hibakódokat ki kell írnod.
De én az első esetre gyanakodom. -
Dungó
csendes tag
Szervusztok!
Van egy videókártyám, ami igencsak elkezdett rendetlenkedni.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ez a hiba javítható e valahogyan, akár ha fizetek érte valakinek, vagy esetleg más módszerrel.
Azt tudjátok, hogy a VGA melyik alkatrésze okozhatja a problémát?
Csak játékoknál és tesztprogiknál jelentkezik.
Íme:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest