- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
misran
tag
válasz
Varga Csaba #15 üzenetére
Hohi!
Felhivtam a boltot, most már 2427+ÁFA az ára a cuccnak. Az álltalad mondott ár valami baráti amin Te vetted?Vagy egy régebbi ár?
Na végülis mindegy is.
Akit esetleg érdekel, annak mondom hogy az ASWO kóddal lehet hamar beazonosíttatni a cuccot (lásd feljebbi link).
A termék alkalmas megpatkolni elpattant nyomtatott érpárokat.
Postán is elküldik, de a postaköltség kb. 1000 HUF.
Nos, ha legközelebb arra járok benézek talán.
Köszi mégegyszer,
Üdv! -
misran
tag
válasz
Varga Csaba #15 üzenetére
Köszi!
Megkukkantom!
Üdv -
Varga Csaba
aktív tag
Itt nézd meg:
Bővebben: link
Itt még postázzák is neked
Üdv -
misran
tag
Hohi!
Figyu Stimpy, itt egy link egy loctite listaval, ezekbol melyik cuccrol beszeltel?
Bővebben: link
Köszi,
Üdv! -
misran
tag
Hohi!
Oke, jobb kesobb mint soha, bar most en voltam influenzas kicsit...
Mekkora adag egy szet? Meg mit is ertunk ''szet'' alatt? Ez egy tubus? Vagy valami uvegcse? Vagy van hozza keveropalcika meg tegely mint a 2komponensu cuccokhoz altalaban?
Nemtom mikor jarok BP-n legkozelebb, de tartsuk a kapcsolatot, mert valszeg erdekel a moka!
Üdv! -
Stimpy
senior tag
Na,itt vagyok,sorry a késlekedésért.Van két féle is ilyenből,az egyik loctite márka,a másik noname,de az is ugyan azt tudja.A loctite 3.4k,a másik 2.5k.Ha érdekel valakit,keressen meg,vagy írjon ide.
-
misran
tag
Hi Totis!
Mi lenne ha feleznenk egy cuccot? Vagy Neked sok kell belole? Jomagamat csak egy kanalnyi erdekelne. Kitalalhatunk valami esszeru konstrukciot, ha Neked is keves kell, esetleg fele-fele alapon (ha megoldhato egyaltalan).
Stimpy, varjuk az arat, koszi!
Üdv!
[Szerkesztve] -
Stimpy
senior tag
Hali mindenki.Én pesti vagyok,vidékre max postázni tudom.Pontos árat dobok ide holnap,ez a 3k hasraütésszerű volt,de nagyjából ennyibe fáj.
-
Totis
aktív tag
Ez engem is érdekelne.
3k egy set? -
misran
tag
Köszi Stimpy!
Veszprémi vagy? Esetleg pécsi?
Az igazság az, hogy kb. 1 cseppnyire van szükségem, ezért pl. tuti lenne ha valakinek lenne ilyen cucca és vennék tőle egy ''kanálnyit''.
Persze ha minden kötél szakad, akkor berendelek egy flakonnal és majd eladom, vagy elrajzolom.
Mi a neve a cuccnak, meg tudod mondani?
Tényleg, hol laksz és miképp tudom átvenni a cumot ha odáig fajul a dolog?
Köszi előre is!
Üdv!
ps. amúgy az ezüstreszelekéses pillanatragasztó képe felsejlett bennem egy-két másodpercre magamtól is -
Stimpy
senior tag
Én autósboltban melózom,tudok ilyet szerezni,ha kell.Asszem 3k körül mozog egy ilyen szett,és jó arra,amire neked kéne,mert egyik haveromnak hoztam már ilyet hasonló célra.Ha kell hozok,max 1 nap alatt megvan.
Amúgy tényleg egy ezüst alapú két komponensű cucc,marha jó vezető képességgel. -
misran
tag
Halihó!
Elektromos vezető festéket vagy ragasztót keresek. Valami olyansmire gondolok mint amivel az autók hátsó szélvédőjének a fűtőszálát szokták javítani.
Igaziból talán olyan ''cerka'' is jó ami vezető anyaggal rajzol.
A konkrét dolog amihez kell nem más, mint egy nyomtatott érpár megtörésének a kijavítása. Annyira kis apró, ráadásul mozog is, de a törés meg negyed hajszálnyi, szerintem ha egy vízcseppet ott tudnék tartani az már elég lenne.
Ha valaki tud ilyesmit ajánlani az ne tartsa vissza magát.
Veszprémiek és pécsiek előnyben, Budapesten ritkán mozgok.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Háztartási gépek
- Ukrajnai háború
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest