Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbkzndrs
tag
válasz
<Adamsky> #9841 üzenetére
Főleg tömegközlekedéses utazásra használnám, vagy Samsung S22-vel vagy egy Huawei P20 lite-al.
Az ársáv amire gondoltam az kb 20-50k csak az a kérdésem, hogy érdemes-e kimaxolni a büdzsét?
Ha szabad megkérdeznem miért nem ajánlod a JBL-t?
Ha tegyük fel csak ezek közül lehetne választani akkor melyik eszköz lenne a befutó?
Köszi a választ -
rbkzndrs
tag
válasz
MaxxDamage #9839 üzenetére
Teljesen igazad van és kicsit nem is értem magam miért ilyen elegánsan oldottam meg...
Remélem elnézitek nekem -
rbkzndrs
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, szerintetek az alábbi fülesekből melyik a legjobb ár-érték, illetve abszolút legjobb fülhallgató? https://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/fn:termekek-osszehasonlitasa:jbl-live-pro-2-p828731688,jbl-wave-200-p753166134,jbl-tune-230-p721630647,jbl-wave-300-p752916321,jbl-tour-pro-plus-p679594458/
Köszönöm előre is -
rbkzndrs
tag
Sziasztok
Valaki tud jó szervizt? Probléma JBL tune 120TWS bal oldali fülhallgatója nem tölt, ezért nem kapcsol be. Jobb oldalával semmi gond
Köszönök minden segítséget -
rbkzndrs
tag
Sziasztok!
TWS fülhallgatót szeretnék vásárolni 15-20e forint környékén. Ki mit tud ajánlani? Tapasztalatokat és tanácsokat szívesen fogadom. Köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest