Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Riasztó topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncos
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik, az Edifier TWSNB2-met elhagytam/ellopták, helyette kinéztem a Jabra Elite 3-at. Egy megerősítést kérnék a hozzáértőktől az alábbi kérdésekben:
1. Jól gondolom, hogy ebben az ársávban is a Jabra a legjobb mikrofon tekintetében (ennek csak 1 van, ahogy olvasom...)?
2. Ez a legjobb választás a lenti feltételekre?Szempontjaim:
- Zenehallgatás tömegközlekedésen, edzés közben. Gitárzene, nincsenek hifi-elvárásaim (előző Edifier X3-am hangjával tökre elégedett voltam).
- Hívás kis-közepesen zajos közegben. Szeretném, ha mosogatás/pakolás/házimunka közben tudnék úgy telefonálni, hogy nem panaszkodik a másik oldal (ezért indultam Jabra-vonalon). Sony WF-C500, EarFun Air Pro 2 TW300, Soundpeats H1 nekem rosszabbnak tűnt tesztek alapján, de már elvesztem.
- ANC előny, de nem feltétel (NB2-n azért szerettem, hogy elég a kisebb hangerő; ahogy olvasom, a Jabra ettől függetlenül jól izolál).
- Megbízható működés, itthoni beszerzés (NB2 ebben nem volt jó).
- Tisztes akku (hogy ha gyengül, akkor se fingjon ki egy óra után).
- 20e a szívem szerinti limit, 30e a fájdalomküszöb.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Toncos
tag
No, még csak kikérem ebben a tanácsotok...
Edifier X3-ról váltva, ha mellétesszük a zajszűrős mikrofon (tehát gyakorlatilag ANC...) igényét, akkor mi a továbblépési lehetőség? Nem feltétlenül lépem meg, de jó lenne látni. Jabra típusokat szoktatok írni telefonálásra, de a 30e körüli ár már fájna nekem, nem tudom, van-e köztes megoldás, én már elvesztem az opciók között.Szempontjaim:
- X3 hangja nekem elég (alapvetően vegyes zene, nagyrészt hangszeres, leginkább rock)
- Zenehallgatás utcán, villamoson, edzés közben
- Híváskor ne legyen idegesítő a másik félnek, ha közben teszek-veszek, mosogatok (utcán ritkán telefonálok). Nem tudom, ezek a zajok eleve mennyire szűrhetők.Előre is (még 1x) köszi a tanácsot!
-
Toncos
tag
Értem, köszi az infót. Nekem inkább a lakásban matatás, mosogatás közbeni telefonálás a use case (a nem monoton zaj talán még keményebb dió is), az X3-assal ment, de a finnyásak szóltak, hogy ne csörögjek. Csodát nem várok, esetleg kis előrelépést, de ha van is, valszeg nem sok (az X3-on szerintem csak egy mikrofon van, az X5-ön kettő, ebben bíztam kicsit).
-
Toncos
tag
Alapvetően jó volt, bár mivel más TWS-t nem nagyon próbáltam, nem tudom, hogy ez a műfaj lehet-e kényelmesebb. Most 11 napos szállítási határidőt írnak alin, ezt alapvetően meg akartam spórolni, de ha még mindig ez a tuti tipp ebben az ársávban, akkor végülis jöhet még egyszer. Egy kis detoxikálás sem árt az örök zenéből.
-
Toncos
tag
Sziasztok!
Edifier X3-asom sikerült kimosni... Milyen hasonlót tudtok ajánlani hazai beszerzéssel? Zenehallgatás villamoson, otthon, edzés közben, podcast, meg otthoni telefonálás a felhasználás, és 10-15 ezret szánok rá. Ahogy látom, mostanság nem ilyen ársávban megy a diskurzus...
Köszi előre is! -
Toncos
tag
Nagyon köszi!
#5519 vicze1
1. Nyilvánvaló, arra voltam kíváncsi, hogy elvileg tudnak-e működni ilyen felhasználásra, de ezek szerint igen. A többit meglátjuk.
3. Ez is az, azért is tekintek rá fogyóeszközként. Ha mondjuk éppen csak a negyed órás bejárásra használom, akkor 10x annyi ciklust teszek bele, mint amennyi szükséges lenne. Nekem sz@rul esik pazarolni, de a gyártók lesz@rják, ez van, most már ezt is tudom.Mindenesetre köszi a választ!
-
Toncos
tag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni az életben először ezt a vezeték nélküli füles témát, ebben kérném tanácsotok.
Amire kellene:
- villamoson zenehallgatásra (polgári minimum hangminőség elég, eddig Xiaomi Basic fülessel voltam el; fejhallgatóra költök, de nálam a füles az kopó-fogyó eszköz kategória, még ha egyébként vigyázok is rá)
- házimunka közbeni telefonálásra
- sportolás közbeni zenére
Haylou GT3-at, Xiaomi AirDots Basicet néztem, de ahogy látom, az Edifier X3-at többet ajánljátok, és nem sokkal drágább.Az alábbiakra kérnék egy-egy rövid választ:
1. Ezek a fülbe dugós fülesek alkalmasak sportolásra (futás, edzőterem), vagy rögtön kipotyognak?
2. Valóban az X3 az ajánlott belépő erre a felhasználásra?
3. Általánosságban: van a töltőtokokon olyan mód, hogy benne van a füles, de nem tölt? Vagy ha 15 perc használat után beleteszem, akkor mindenképpen beletolja az akksikba a ciklust?Előre is köszi a segítséget!
-
Toncos
tag
Óriási! Pont tanácsra lenne szükségem, és néztem a korábbi topicot, hogy még mindig nincs sajna ajánlás vezeték nélküli fülesekre...
Tehát:
- egy hölgynek kellene sportoláshoz (edzőterem, futógép), telefon és Spotify mellé füles,
- elektronikus mixeket és rockot hallgat (mély legyen...), tehát valami határozottabb, popos hangzás kellene szerintem (azt én teszem mellé, hogy azért ne boruljon fel a hangkép...),
- elsősorban nyakpántos kialakításban gondolkodik, de más alternatíva is érdekes lehet,
- megbízható működés, stabil kapcsolat stb. alap,
- 20k a keret.Mit javasolnátok? Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest