Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei MatePad 11 - rendszerváltás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Köszönöm, ezen a vonalon elindulva néztem először az Onyx Free-t, majd találtam végül meg az Anomoibuds / Alien Secret QCC 010-et, végül meg is rendeltem. Ahogy látom sok vélemény nincs még itt róla, majd beszámolok ha megérkezik.
Sajnos ez benne van. Én kb 2 hónapja szereztem meg a jogsit, régóta nagyon szerettem volna - de még BP-n nem vezettem, viszont nem sokáig kerülhetem el.
Volt valami baleset ami miatt erre a döntésre jutottál, vagy ez az érzés kapott el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gaming notebook topik
- Hamarosan megjelenik a Colorful legújabb, Frozen szériás AMD X870 alaplapja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest