- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rkgergo
csendes tag
válasz pulutodurumo #2757 üzenetére
Mert nem volt náluk készleten, csak a kiállítódarab. Ezt is már a webshopjukból rendeltem.
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok! Megjött a Pioneer SE-MS7BT. De csak 1 napig volt meg, mert sajna vissza kellett vinnem. Nagyon jó a hangja, nagyon kényelmes volt, de sajna elég idegesítő volt, hogy bluetoothos használatkor a jobb oldali fülesből magasfrekvenciájú sípolás hallatszott, mégha csak halkan is. Nagyobb hangerőnél háttérbe szorult ugyan, de filmbeli párbeszédnél eléggé zavart, főleg hogy csak az egyik felén hallottam. Ha mindkettőben szólt volna, akkor talán megbírkózok vele. Nem tudom most mi tévő legyek, mert párat már meghallgattam, de félek ezek után már, hogy melyik is lenne alkalmas főként filmekhez. Az Audio-Technica ATH-M50xbt van valakinek tapasztalata? Alapzaj, sípolás, bluetooth problémák?
-
rkgergo
csendes tag
Na. Eldöntöttem! Megrendeltem a Pioneer SE-MS7BT-S fejhallgtót. Remélem jól döntöttem. Főként tv-hez, filmezéshez használnám. A Sony WH-CH700N és még a Sennheiser HD 4.40 jött még szóba, de szerintem ennek volt a legjobb hangképe. Egyedül a mély tartományokban voltak erősebbek a többiek.
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok! Főként tévézeshez szeretnék vezeteknelküli fejhallgatót venni.
Sennheiser HD 4.50 BTNC és a Sony WH-CH700N között vacilálok. Melyiknek jobb (kissebb) szerintetek a delay? Melyikkel szólnának a filmek kisebb csúszással? Van valakinek valami tapasztalata? Vagy esetleg más füleseket is ajánlhattok. Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- Trollok komolyan
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Msi Mag Infinite 12.- gen DDR5-ös i5-ös Gamer-Pc-Eladó , Számla-Ready !!!
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Rode Wireless Go 2
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Dell i3 - i5, 2-3-4 gen, kompletten, 4-8 Gb DDR3, hdd/ssd nélkül, kompketten, kb 50 db, EGYBEN eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest