Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rkgergo
csendes tag
válasz
pulutodurumo #2757 üzenetére
Mert nem volt náluk készleten, csak a kiállítódarab. Ezt is már a webshopjukból rendeltem.
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok! Megjött a Pioneer SE-MS7BT. De csak 1 napig volt meg, mert sajna vissza kellett vinnem. Nagyon jó a hangja, nagyon kényelmes volt, de sajna elég idegesítő volt, hogy bluetoothos használatkor a jobb oldali fülesből magasfrekvenciájú sípolás hallatszott, mégha csak halkan is. Nagyobb hangerőnél háttérbe szorult ugyan, de filmbeli párbeszédnél eléggé zavart, főleg hogy csak az egyik felén hallottam. Ha mindkettőben szólt volna, akkor talán megbírkózok vele. Nem tudom most mi tévő legyek, mert párat már meghallgattam, de félek ezek után már, hogy melyik is lenne alkalmas főként filmekhez. Az Audio-Technica ATH-M50xbt van valakinek tapasztalata? Alapzaj, sípolás, bluetooth problémák?
-
rkgergo
csendes tag
Na. Eldöntöttem! Megrendeltem a Pioneer SE-MS7BT-S fejhallgtót. Remélem jól döntöttem. Főként tv-hez, filmezéshez használnám. A Sony WH-CH700N és még a Sennheiser HD 4.40 jött még szóba, de szerintem ennek volt a legjobb hangképe. Egyedül a mély tartományokban voltak erősebbek a többiek.
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok! Főként tévézeshez szeretnék vezeteknelküli fejhallgatót venni.
Sennheiser HD 4.50 BTNC és a Sony WH-CH700N között vacilálok. Melyiknek jobb (kissebb) szerintetek a delay? Melyikkel szólnának a filmek kisebb csúszással? Van valakinek valami tapasztalata? Vagy esetleg más füleseket is ajánlhattok. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest