- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordcoyote
csendes tag
válasz Core2duo6600 #5006 üzenetére
sajnos ugyanazt produkálja
-
mcs
veterán
válasz Core2duo6600 #4982 üzenetére
25 ezret én sem adtam volna ki érte, de 16ot lazán megért. Röhejes, hogy a 30 ezerrel drágább 650BTNChez képest sokkal kevésbé fátyolosabb és szélesebb hangzásterű. Az egyetlen ezressel olcsóbb Tune 500BT pedig egy búgós-bőgős, tompa hányadék.
-
zazenke
őstag
válasz Core2duo6600 #4972 üzenetére
ennek a csókának vannak ilyen videói . a video utolsó harmadában tesztelget egymás után egyazon zenével 3 csúcsterméket . fejhallgatóval kell megnézi a videót és kijönnek a különbségek , bár itt az egyel régebbi sonyval van de szerintem ez nem sokat számít. [link]
-
zazenke
őstag
válasz Core2duo6600 #4956 üzenetére
rá kell álni a pc optikai kimenetére egy aptx ll tudású transmitterrel amiből van olcsóbb és drágább is sok verzió az alin is és itthon is . ennek semmi köze a windowshoz csak az alaplapnak legyen digitállis optikai vagy akár analóg kimenete . mindkettőt fogadják a többsége. Tévéknél is van optikai az enyémnél is
-
zazenke
őstag
válasz Core2duo6600 #4954 üzenetére
és ha tudja az aptx et attol még lehet hogy magas a késése mert nem tudja az aptx low latency-t. Szóval ha a késés a fontos akkor azt kell megnézni hogy azt lekezelje a fejes.
-
zazenke
őstag
válasz Core2duo6600 #4948 üzenetére
a legdrágább sennheisereknél is írják a zavarokat . a buetoothnál ha normális ott nincsennek ilyen gondok és a késleltetés is megoldott legalábbis arra szintre van csökkentve amit az én szemem nem szúr ki. lehet jövőhéten megrendelem a hyperx cloud mixet . csak a mikrofonját szidja mindenki de nálam az be sem lesz dugva
-
zazenke
őstag
válasz Core2duo6600 #4946 üzenetére
leszólták az összeset amit találtam az amazonon , de gondolkoztam rajtuk mert nekem csak otthon kell zenére és filmre . még zajcsökkentés sem kell se mikrofon
-
zazenke
őstag
válasz Core2duo6600 #4930 üzenetére
már kettő jbl everest 700 tört el ugyanott. az első garancia időn belül azt még cserélték . A másodikrol épp letelt a garancia és reccs. ez már az elite széria 80000 ft . És ha utána olvastok az amazonon akkor törik a bower wilkins px7 és Bang olufsen h4 is,sőt sennheiser momentum 3 ami szinte teljesen fém hát az is szétesik. Itt már megszünt az az állítás hogy sok pénzért időtálló minőséget lehet venni
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Core2duo6600 #4930 üzenetére
A gáz hogy nem egyből törik hiába fognám kézbe ott nem derülne ki.enyém is kb 2 éves de pont azok a részek kezdtek el törni mint a ropi ami hajlik és ennek kéne legerősebbnek lenni (gondol én)Már agyonszigszalagoztam hogy tudjam használni még mert amúgy semmi baja..
De akkor bepróbálok egy ilyen Sony-t max ez is bírja majd 2 évig 13-ért az nem vészes.
Mondjuk érdekes hogy review-eknél az enyémnél se olvasni a gyenge anyaghasználatot ,mert ezek a tesztek ugye kb "0 percesek" senki se tesztel valamit 2 év után...[ Szerkesztve ]
-
tisztelturam
aktív tag
válasz Core2duo6600 #4928 üzenetére
Gondolom akkor ez a 35 órás [is hulladék] minőségileg?
A mostanival az volt a bajom most már névszerűsítem nehogy más is megszívja vele Soundmagic P22BT hogy 20król 12-re volt leárazva..és gondoltam egy 20 ezres fejhallgató már csak nem "bovli"... De az. Kb 100ft-os bolt jellegűen gagyi mert a műanyag úgy törik hogy hihetetlen
Látom szerkesztetted. Hangzás engem nem érdekel nem vagyok zenész. Nekem az anyagminőség és az üzemidő a lényeg..(anyagminőség= ne törjön el ha felveszem a fejemre)[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz Core2duo6600 #4924 üzenetére
Ezért van minden (?) rádiós fejesen két csatorna. Ha két szomszédnak is van, na az pech.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
válasz Core2duo6600 #4921 üzenetére
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
válasz Core2duo6600 #4903 üzenetére
Fontos, hogy az androidos telefon támogassa az AAC és aptX HD codec-et, illetve különösen ha AAC van, akkor az is számít, hogy ne tömörítse agyon azért, mert túl gyenge a hardver (mivel az AAC kódolás számításigényes), és persze legyen stabil a bluetooth úgy általában, mert ha folyton szakad, akkor nem lesz sok köszönet a zenehallgatásban.
Samsung S8, ha frissítve van Pie-ra, akkor AAC és aptX HD codec is van, stb. [link]
Windows 10-nél csak sima aptX a garantált, aptX HD támogatás bizonytalan, hacsak persze nem használ valaki saját codec-eket használó transmitter-t. Ezért Windows-hoz sima Bluetooth adapterrel nem érdemes csúcs fejhallgatót venni. Linux-szal kicsit jobb a helyzet, elérhető az aptX HD codec csomag, feltéve, hogy olyan országban használja valaki ezt, ahol nem tilos szabadalmi okokból [link]
A rádiófrekvenciás (RF) fejhallgatót a számítógép valójában vezetékesként látja. akár valamelyik belső hangkártyába van bedugva az analóg kimeneten, akár USB-vel egy külső hangkártyán keresztül.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest