- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Köszi a tanácsodat, tettem vele egy próbát, berendeltem emagrol. Nem volt még fülre illeszkedő fülesem, mert szemüveges vagyok, de ez tényleg egy jó cucc. Nem bántam meg. A logitech g435-öt meg küldtem is vissza szépen, hangzásban, kényelemben is sokkal rosszabb, pedig az over ear.
Filmnézéshez vettem, tökéletes, 2-3 óra után sem nyomott.
A hangzás pont jó filmhez csúszás nincs, pedig a tv-n biztos hogy sbc-t támogat csak, de így is jó volt.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
LDAC-nál nem annyira nagy a kódolás számításigénye. Inkább a BT nem mindig tudja a 990kbps bitrátát tartani, ez függ a környezettől is. Akár az is segíthet, ha ki van kapcsolva a telefonon a WiFi.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
törölt tag
-
-
törölt tag
igen de az aptx hd sem tudja ( aptx hd sem az ldac-ot nem tamogatja igy lett volna ponstos)
ezert sem vettem meg a beoplay hd felar alatt (SBC, AAC, aptX™ Adaptive) a technics EAH-A800 meg SBC, AAC, LDAC,igy lett vezetekes ,de felszemmel meg nezegetem oket hatha kijon az aptx lossless nem ugrik be a pontos neve most de jobb mint a hd[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Arra gondolok, hogy a Macbook Air M1-em és a WH-1000XM4 párosa gyengébben szól, mintha telefonról menne ki az LDAC, csak félreérthetően fogalmaztam. A Best effort szerintem nem feltétlenül a gyengébb felbontást jelöli, inkább az lehet, hogy a vétel romlásával vált lejjebb, nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EA Sports WRC '23
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen házat vegyek?