Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Köszi a tanácsodat, tettem vele egy próbát, berendeltem emagrol. Nem volt még fülre illeszkedő fülesem, mert szemüveges vagyok, de ez tényleg egy jó cucc. Nem bántam meg. A logitech g435-öt meg küldtem is vissza szépen, hangzásban, kényelemben is sokkal rosszabb, pedig az over ear.
Filmnézéshez vettem, tökéletes, 2-3 óra után sem nyomott.
A hangzás pont jó filmhez csúszás nincs, pedig a tv-n biztos hogy sbc-t támogat csak, de így is jó volt. -
törölt tag
-
törölt tag
igen de az aptx hd sem tudja ( aptx hd sem az ldac-ot nem tamogatja igy lett volna ponstos)
ezert sem vettem meg a beoplay hd felar alatt (SBC, AAC, aptX™ Adaptive) a technics EAH-A800 meg SBC, AAC, LDAC,igy lett vezetekes,de felszemmel meg nezegetem oket hatha kijon az aptx lossless nem ugrik be a pontos neve most de jobb mint a hd
-
törölt tag
Arra gondolok, hogy a Macbook Air M1-em és a WH-1000XM4 párosa gyengébben szól, mintha telefonról menne ki az LDAC, csak félreérthetően fogalmaztam. A Best effort szerintem nem feltétlenül a gyengébb felbontást jelöli, inkább az lehet, hogy a vétel romlásával vált lejjebb, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Külpolitika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest