Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Micro Four Thirds
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyírségifiú
újonc
Sziasztok,
Csak azért regisztráltam a témához, hátha valakit érdekel egy eladó Fujitsu A300 vékony kliens.
A gépet 2 éve kaptam, de egy percig sem volt használva. Gyári eredeti csomagolásban van, eredeti Fujitsu billentyűzettel és egérrel. Tök feleslegesen van nekem, mert nem tudom használni, egyébként is fogalmam sincs, mire lenne ez jó itthon. Még egy tervbe vett munkához kellett volna nekem itthonról dolgozni. A gép maradt, a munka nem jött össze. Egyenesen a beszerzőtől kaptam, senki nem konfigurálta, vagy buherálta.
Egy baj van vele, hogy az összes dokumentációja hiányzik a dobozából. Bekapcsoláskor egy jelszót kér, de passz mi lehet az. Teszt módban elindul, valamilyen Linux disztribúció fut rajta.Természetesen házhoz szállítással adom. Ha érdekel írj az e-mail címemre: nyirsegifiu@gmail.com
Fogalmam sincs, hogy mennyit érhet, a jófogáson 50 ezerre hirdettem meg. Ha kapok komoly ajánlatot, azé. Ehhez írd meg a neved, telefonszámod e-mail-ben és megegyezünk.
Tettem fel egy képet is róla.Köszönöm, hogy elolvastad és elnézést, hogy ide nem illő hozzászólásommal fárasztottalak benneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest