Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyírségifiú

újonc

Sziasztok,

Csak azért regisztráltam a témához, hátha valakit érdekel egy eladó Fujitsu A300 vékony kliens.
    A gépet 2 éve kaptam, de egy percig sem volt használva. Gyári eredeti csomagolásban van, eredeti Fujitsu billentyűzettel és egérrel. Tök feleslegesen van nekem, mert nem tudom használni, egyébként is fogalmam sincs, mire lenne ez jó itthon. Még egy tervbe vett munkához kellett volna nekem itthonról dolgozni. A gép maradt, a munka nem jött össze. Egyenesen a beszerzőtől kaptam, senki nem konfigurálta, vagy buherálta.
    Egy baj van vele, hogy az összes dokumentációja hiányzik a dobozából. Bekapcsoláskor egy jelszót kér, de passz mi lehet az. Teszt módban elindul, valamilyen Linux disztribúció fut rajta.

Természetesen házhoz szállítással adom. Ha érdekel írj az e-mail címemre: nyirsegifiu@gmail.com
    Fogalmam sincs, hogy mennyit érhet, a jófogáson 50 ezerre hirdettem meg. Ha kapok komoly ajánlatot, azé. Ehhez írd meg a neved, telefonszámod e-mail-ben és megegyezünk.
    Tettem fel egy képet is róla.

Köszönöm, hogy elolvastad és elnézést, hogy ide nem illő hozzászólásommal fárasztottalak benneteket.

Új hozzászólás Aktív témák