Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen #2979 üzenetére
Azért írtam ezt, mert rosszul értetted, amit írtam. De az én hibám, mert el kellett volna választani idézőjelekkel és vesszőkkel.
Szóval arra céloztam, hogy nem a sablonszöveggel szeretnék találkozni. És a sablonszöveg jelentette számomra azt, hogy: a mennyek országába a jók kerülnek be, és ennek válfajai. Mert én nem erre vagyok kíváncsi, hanem, hogy mi van a halál után, és az hogy következik be.
-
South Velen
addikt
OK, akkor témát váltok.
Mi a véleményetek a halál utáni életről?
Mennyország, pokol, reinkarnáció...? -
South Velen
addikt
Persze azt is látni kell, hogy ezt nem mondhatod el, mert akkor csökkenne a "support".
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
válasz
fastervótam #2881 üzenetére
Én se, nyugi.
-
South Velen
addikt
válasz
fastervótam #2879 üzenetére
Ha van is, biztosan nem az, akinek gondoljuk, gondolják.
-
South Velen
addikt
Az én véleményem: Ha van Isten miért ilyen? Miért halt meg egy tizenhét éves lány akit ismertem és nem cigizett nem drogozott, jószívű volt ... És miért él valaki 100 évig, és miért szenved egy olyan valaki, akinek az orvos azt mondta hogy max. fél éve van hátra és ez volt 4 éve!? Ezt én tapasztalom. Ha Isten olyan frankón bele tud nyúlni a dolgokba, ahogy mondjátok, miért?
-
South Velen
addikt
Én egyszer elkezdtem a Bibliát az objektív képalkotás reményében, számomra ott megállt a dolog, hogy valami technikai gixer volt már a Teremtés Könyv-énél, már nem emlékszem mi, és nem is érdekel, valami olyasmi, hogy előbb voltak növények, mint a Nap. Vagy Ádám és Éva hogy szaporodott, hm? A Biblia vérfertőzést hirdet vagy hogy? De ha ennyire biztos vagy a Biblia realitásában, akkor válaszolj már, hogy ki teremtette az "Egyetlen-t" ?
-
South Velen
addikt
válasz
kicsitomi88 #2826 üzenetére
Mondjuk nekem egyből lejött, hogy pap az illető, ennyire beszűkült valaki csak hivatalból lehet
anyway: papként is lehet valaki objektív -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest