- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
szóval ide olyan emberek írnak, akik a vallást előtérbe helyezve olykor vagy sokszor irracionális/logikátlan döntéseket hoznak MÁS EMBEREK életét befolyásoló tényezőkről??? Függetlenül attól, hogy az a más akarja-e ezt vagy sem
itt csak az a lényeg, hogy elvesszük tőle a választás lehetőségét
ergo korlátozzuk a szabadságát
Nem tudom, nekem ez azt hiszem érthető módon érthetetlen
Lehet, hogy rossz helyre írok, valóban nem vallási alapokon nyugszik mindez, mivel nem vagyok vallásos, méghozzá pont ezen és hasonló okokból kifolyólag nem akarok olyan közösség tagja lenni, amely mások (mindennapi) életével kapcsolatban önkényesen döntéseket hoz. A hittel semmi bajom, a vallással sem....csak a formalitások nem tetszenek enyhén szólva...meg hogy sokan úgy gondolják, hogy a vallás megszentesíti még a legszentségtelenebb eszközöket is bizonyos célok elérése érdekében.. a vallás leple alatt sokmindent el lehet fedni.
''Ezeket a törvényeket Isten nevében hozták vallásos emberek hívő embertársaiknak.'' - valszeg ezért nem böki a csőrüket...nekem kívülállóként nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DOOM - The Dark Ages
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Vallás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest