- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
De én nem a kegyelemről írtam, és mintha elbeszéltünk volna egymás mellett.
A keresztény pedig nem egy annyira egzakt fogalom. Képzeld el, hogy van egy út. Van, aki csak most lépett erre az útra, valaki pedig már sokkal előrébb jár rajta. És mégis mindketten keresztények.
Van, akinek könnyebb az úton maradnia, és van olyan is, aki le-letér, és csak nehezen tud rajta maradni.
Keresztény az, aki Krisztus tanításai szerint él, és igyekszik megvalósítani az életében, hogy valóban a szeretet irányítsa a tetteit.
De ennek is vannak szintjei. Ha csak hetente mész el templomba, és tartasz ott bűnbánatot, és legalább ott kicsit magadba szállsz, akkor is keresztény vagy.
De értem, mit mondasz, az, hogy elhiszem, hogy Jézus az Isten fia, még önmagában kevés. De bármit is teszek, minden kevés lesz, mert mindig lehet még jobban. De ott van Isten a másik oldalon, hogy amihez én már kevés vagyok, azt megadja, megsegít.
Ez lehet ugyanaz, mint amit írtál. Ha kinyitom az ajtót a Kopogtató Jézusnak, ő már be is jön. Van ,aki csak ajtót nyit, van, aki ünneplőt húz, mások még fejedelmi ebéddel is várják Jézust. De mindegyikük keresztény.
A talentumos példabeszéd is hasonlóról szól. Mindenkinek más jutott, azokkal kell gazdálkodnia. Meg kell tennünk, amit tudunk, de akinek 2 talentuma van, attól nem várja el az Úr, hogy ugyanannyra megsokszorozza, mint akinek 5 van. Bár ez most lehet hogy annyira nem illik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest