Hirdetés
- Asztrofotózás
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Hakudoshi #3102 üzenetére
Mostanában voltam bíróságon...
A bírónő előtt állva nem az járt a fejemben, hogy mik az én elvárásaim felé, hanem az, hogy a bíróságnak (és ezáltal az államnak) mi az elvárása velem szemben...
és ez igy természetes...
Az Isten ennél sokkal hatalmasabb...
Igen az Ő elvárásai felülírjk a mi elvárásainkat...
Ha nekem lehetne elvárásom Istennel szemben, akkor én teremtenék magamnak istent.. projekcióval, aminek köze nincs a valóságoshoz...Szeretném tisztába tenni a hozzászólásaim nem akarnak bizonyítékok lenni senki számára. Vannak dolgok, amit nem kell bizonyítani.
Nem kell bizonyítani, hogy a lányom a lányom. Bizalommal elfogadom, hogy az, a feleségemmel kialakított kapcsolat támasztja alá... Ha most megkérdőjeleznéd ezt, akkor sem kezdenék DNS vizsgálatba, mert a párkapcsolatom bizalmat épített, és nem fogom neked bizonygatni az állításod ellenkezőjét.
Az Isten hitem szintén kapcsolatra és nem bizonyítékokra épül. A hitem alapja a bizalmi kapcsolatom a megtapasztalt Istennel. Nem fogom igazolni a kapcsolatom elemeit, mert ezek nem bizonyítékok neked, mint ahogy az sem, hogy mivel bízom a feleségemben, bizonyíték számomra, hogy a lányom az enyém....
Nem azért hiszek Istenben, mert 2-6 ezer éve valaki ezt leírta. Azért hiszek benne, mert egyszer (többször) kapcsolatot keresett velem, rámtalált, és azóta is velem van napról-napra.
Ez nekem minden, de neked nem bizonyíték, és nem is annak szántam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest