Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
zLegolas #1413 üzenetére
Fenyegetni és felhívni a figyelmet a veszélyre az két különböző dolog. A finomkodás nem segít senkin. Komolyan várom már én is a végét, amikor minden kérdésre mindenki egyértelműen megkapja a választ. A ''majd'' és a ''lesz'' azt a napot hivatott szimbolizálni. Persze megint ki lehet lyukadni ott, hogy az ''én hitem'' szerint és az ''ő hitük'' szerint. Én elhiszem, hogy csak egyetlen ''út'' van és hiszek a végén lezajló, szerinted ''Végső Megmérettetésen'', de szerintem inkább nevezhető igazságos ítéletnek, amit Isten fog végre hajtani. Ez nem fenyegetés, hanem az én hitem szerint való jövőbeli történés. Bármennyire is hihetetlennek hangzik, a legtöbb hívőben benne van az az aggódás és féltés a többi emberrel szemben, ami azzal a bizonyos ''nappal'' kapcsolatos.
Nem zsolozsmázok, nem hányom a kereszteket hanem elfogadtam azt, amit Isten kínált: a kegyelmet Jézus Krisztuson át. A ''jó'' emberek megint mondom - hitem szerint - sajnos pusztán a jóságuk alapján nem nyerik el a kegyelmet mert az csak Jézus áldozatának elfogadásával lehetséges. De ez megint nem fenyegetőzés: a kegyelem időszakának is vége lesz egyszer, nem tudni mikor.
Ha úgy gondolod Jézus téged képes elfogadni akkor megkérdezem: Te elfogadtad már Őt?
Szal nem fenyegettem senkit. Bocsánat, ha így értelmezte valaki más is. Viszont a jövőben sem fogok finomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest