- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borosz
őstag
válasz
zLegolas #1413 üzenetére
Fenyegetni és felhívni a figyelmet a veszélyre az két különböző dolog. A finomkodás nem segít senkin. Komolyan várom már én is a végét, amikor minden kérdésre mindenki egyértelműen megkapja a választ. A ''majd'' és a ''lesz'' azt a napot hivatott szimbolizálni. Persze megint ki lehet lyukadni ott, hogy az ''én hitem'' szerint és az ''ő hitük'' szerint. Én elhiszem, hogy csak egyetlen ''út'' van és hiszek a végén lezajló, szerinted ''Végső Megmérettetésen'', de szerintem inkább nevezhető igazságos ítéletnek, amit Isten fog végre hajtani. Ez nem fenyegetés, hanem az én hitem szerint való jövőbeli történés. Bármennyire is hihetetlennek hangzik, a legtöbb hívőben benne van az az aggódás és féltés a többi emberrel szemben, ami azzal a bizonyos ''nappal'' kapcsolatos.
Nem zsolozsmázok, nem hányom a kereszteket hanem elfogadtam azt, amit Isten kínált: a kegyelmet Jézus Krisztuson át. A ''jó'' emberek megint mondom - hitem szerint - sajnos pusztán a jóságuk alapján nem nyerik el a kegyelmet mert az csak Jézus áldozatának elfogadásával lehetséges. De ez megint nem fenyegetőzés: a kegyelem időszakának is vége lesz egyszer, nem tudni mikor.
Ha úgy gondolod Jézus téged képes elfogadni akkor megkérdezem: Te elfogadtad már Őt?
Szal nem fenyegettem senkit. Bocsánat, ha így értelmezte valaki más is. Viszont a jövőben sem fogok finomkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest