- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz slinkman7 #15078 üzenetére
kezdhetsz barátkozni vele, mert ez normális
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz moha21 #15070 üzenetére
fasza...
az a baj, hogy nincs kéznél másik táp, pláne nem 2-3 hétre (mert ugye az, hogy 1 napig jó, nem jelent semmit)
jobban örülnék, ha az alaplap lenne a hibás, mert az még garanciás, de a tápot vásárolni kellene, és akkor már olyat szeretnék, amihez megint nem kell 8 évig hozzányúlniGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
két hete kezdődött a problémám
este rálövöm sleepre a gépemet, sok esetben másnap b*cik nem csak felébredni, de van, hogy még bekapcsolni is. ezt két hete sorozatosan csinálja, aztán pár perc szenvedés után magához tér (legalábbis eddig), de van, hogy a gombnyomás után másodpercekkel
amikor nem indul, akkor semmi sem pörög fel, nem indul sem billentyűzetre, sem bekapcsológombra, sem az alaplapi tűk zárásával, mintha teljesen le lenne áramtalanítva, pedig nincs, mert az USB-s eszközök világítanak.
amikor pedig elindul, akkor sem ébred, hanem végigjátssza a teljes boot szekvenciátha ténylegesen áramtalanítom, az eredmény ugyanez... vagy elindul vagy nem.
ma és tegnap böngészés közben újraindult.
az Azonnali topikban már feltettem ezt a kérdést, és ott az alaplapot mondták hibásnak a kollégák, de engem ez valahogy nem győzött meg, él bennem a gyanú, hogy a táp szeretné magát nyugdíjaztatni, már közelít a tizedik évéhez.
pár napja levettem a borítását és sűrített levegővel kifújtam belőle azt a kevés port, ami benne volt és megnéztem a kondenzátorokat, nem volt púpos egyik sem, de a szakértelmem idáig terjed.
ötletek? jól sejtem a tápot vagy tényleg az alaplap?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest