Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv! Kéne egy kis segítség nekem...
Tegnap vettem egy egy új házat a gépnek, amiben volt egy 400W-os Cod*gen táp is. Az én gépemben azelőtt is csak egy nem túl márkás (Gaba vagy micsoda...) táp működött, de minden gond nélkül, nem egy erőmű a gépem. (celeron d 3 ghz, ati hd2600 +2 vinyó)
Viszont a tápom eddig elég hangos volt, de kibontani semmi kedvem nem volt, időm se nagyon. Így aztán bennehagytam ezt a Cod*gen tápot, mert ennek szép méretes, lassabban fogó ventije van, gondoltam ehhez a géphez csak elég lesz.Több baj is adódott viszont az indítás után.
Először is "cicereg" a táp... Nem tudom másképp mondani, mintha halkan sípolna. (NEM a venti).
Másodszor pedig XP alatt néha beszaggat még az egérkurzor is, és ha cpu-igényesebb dolgot futtatok, néha másodpercekkel később reagál a gép. Ez eddig nem így volt. Okozhatja a táp, azzal hogy nem ad túl stabil feszkókat? (Ez csak tipp.)
Ráadásul az a ciripelés is elég idegesítő...
Rakjam vissza a régi tápot?
Válaszotokat előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest