Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
válasz
inf3rno #1994 üzenetére
Kb minden nagyobb rack mount switchen C14 tápbemenet van. Azokat a switchekez földelni kell vagy a hálózati földön keresztül (3. vezeték ugye), vagy ha nincs föld az konnektorban, akkor külön földelő kábellel, ezekre a manualban fel is hívják a figyelmet. De normális házakban már ugye mindenhol van föld a konnektorban. Usában, elmaradt országokban, meg régi épületekben fordul elő csak földelés nélküli áram hálózat.
Én sem vagyok szaki, az elmúlt időszakban olvasgattam ennek utána, és a linkelt oldalon is jól leírják ezt.
Itt egy extra rövid leírás: [link]
-
inf3rno
Topikgazda
válasz
inf3rno #1994 üzenetére
Redditen azt válaszolták, hogy egy épületnek egy földelése kell, hogy legyen, és oda nyugodtan rá lehet kötni. Szóval akkor mehet az áram földjébe is. Gondolom. Nyilván nem vagyok villamos szakértő, hogy elbíráljam.
Ha azt vesszük, akkor az sem okoz nagy kárt, ha külön földeljük az S/FTP árnyékolását, mert az árnyékolás nem érintkezik közvetlenül a villamos hálózat bármelyik részével, úgyhogy nem alakulhat ki földhurok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest