Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt23
tag
Köszönöm a villámgyors válaszokat!
Hátulról, 4 érintkezős, és egyben van az egész, tehát nem tudom vele eljátszani, hogy az egyiket nem dugom rá a csatlakozók közül.
A kártyát nap mint nap használom fényképezőben. Onnan le is tudom menteni usb-n keresztül, de én a kártyaolvasót szeretném erre használni. Sajnos másik karival nem tudtam kipróbálni, pedig jó lenne, mert akkor biztos ítéletet hozhatnánk. De szerintem az sem normális, hogy egy kártyát nem hajlandó olvasni. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 05.19 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest