Hirdetés
Aktív témák
-
CuKoR
senior tag
A mac et megnézed a modem alján vagy ha a hálókártyád macja van regelve akkor azon a gépen megnézed IPConfig /all al
Madj Sajátgép -> tulajdonságok -> ezközkezelő -> megkeresed a hálókarit és valahol van olyan hogy hálózati cím (network address) Oda kell beirni a hexadecimális számot kötőjelek nélkül...és máris az a Macja a hálókarinak (persze csak virtuálisan...de az senkit nem érdekel.!) -
cafat
aktív tag
Hy mki! A router-t hogy kell bekötni? A kábelnetes modem ethernetes csatlakozóját bedugom a routerbe és onnan meg csak utp-vel csatlakozik a szg-be? Milyen routert ajánlotok hogy vegyek? Van két gép és egy internet hozzáférés.
-
Perzsa
tag
HI!
Hogy lehet egyszerre két gépen internetezni hogy ha kábelnetes dobozon van egy USB és egy Ethernetes csatlakozó. Az USBvel megy de a másik gépen nem megy ethernettel.
Vmi ötlet hogy kell összehozni? -
cafat
aktív tag
mi az a dhcp? hol lehet beállítani? köszi
-
cafat
aktív tag
az lenne a kérdésem hogy utp-vel hogy lehet csatlakozni internetre mert nekem meg úgy nem sikerül csak usb-vel?
-
atus7377
tag
Modem resetet próbáltál már?Nekem jó usb-vel is.
-
Jégkokó
veterán
Az lenne a problémám hogy kipróbáltam hogy milyen a netem usb n keresztül eddig hálózati kártyán volt és most átraktam usb re és akkor megnéztem hogy milyen, de mivel láttam hogy lassab ezért vissza akartam csinálni de akkor azt irta ki a windows hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott és se ip címet se semmit nem kapott a gépem
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Pixel 7a
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)