Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
az USB-serial kábel elvileg elkelt! marad az USB-s BT!
-
-
tr00p3r
addikt
ok, de a 2K szerintem nagyon karcsu.
én meg erre azt mondom, hogy több mint másfél, de lehet, hogy már 2 éve használom ezt a BT adaptert és a SE, Motorla és Nokia telefonnal is minden gond nélkül ment oda-vissza az adat csere. sőt még az IPAQ-al is! szóval ezt nyugodt szívvel megveheti bár ki, tudom miről beszélek! -
mh197
őstag
Oks, csak egy ajánlat volt. Ha esetleg mégis érdekel, keress meg priviben.
Nokiával csak óvatosan, többen mondták már, hogy nem tudták összehozni nokia tel-el a BT-t, pl multkor Photohall-os ismerős már a 4. típust hozta, és a nokia teloval nem ment. A tel is oks volt, mert más tel-el kommunikált, a BT is ok volt, de a tel a BT-re nem volt képes kapcsolódni. Szvsz tényleg valós a probléma. Csak bizonyos típusok képesek működni egyes Nokia telókkal, szóval csak óvatosan! -
mh197
őstag
BT-ért én 2k + egy külső 56k-s faxmodemet tudnék adni.
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
sztok,
eladó a címben szereplő két ''kütyü''!!!
1. Billionton USB Bluetooth Adapter
- gari nincs, 1 napot adok, mert tom, hogy megy
- CD van
5,5K, írányár
2.márkajelzés és CD nélküli USB-serial adapter
1,5K
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest