Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HDD probléma (nem adatmentés)
- TCL LCD és LED TV-k
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kezo0
addikt
Mondjuk én mindig letöltöttem eddig is az összeset, és offline tárolom őket a saját gépemen, szóval most nem kell rohamtempóban letöltögetnem mindet, évekre visszamenően.
Szerintem a szolgáltatónak is meg kell őriznie az adózás miatt az utolsó x évben általa kiállított számlákat, de ez nem jelenti azt, hogy azokat neked is folyamatosan hozzáférhetővé kell tennie. Ő a te irányodban letudja a kötelezettségét azzal, hogy akkor, amikor kiállítja a számlát, azt elküldi neked – legyen az postai vagy elektronikus út. Persze gondolom, külön kérésre a jövőben is kaphatsz majd másolatot bármelyik korábbi számláról, csak annak lehet, hogy külön díja lesz…
Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Acer Predator Triton 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3080Ti 16GB 2,5K 240Hz
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Új! Lenovo IdeaPad Slim 3 Médiás Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics 2GB ! FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest