- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
úgy tűnik, tisztelt upc a mai napot választotta arra, hogy a régi holdat ne használhassák tovább azon ügyfeleik, akik a német csatornák miatt még azt nézték. így karácsony előtt egy nappal. szeretünk upc!
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
sebaj
de én arra gondoltam, amit linkeltem, miszerint az átállással elvesznek "ingyenes" csatornák, mert az új (thor?) holdon ezek nincsenek ott (asszony németes, így a gyerekek is). ezesetben az lesz a napja, hogy le fogom mondani a upcdirect-et, és felkerül majd ugyanoda egy havidíjtalan tányéros. vagy fizetősnek ott lenne feleennyiért a digitv. vagy engedek végre az invitelnek. prtelecom is lelkes...
-
plömplöm
őstag
sziasz
valakinek van-e "MŰSOR-RÖGZÍTÉSI FUNKCIÓVAL rendelkező beltéri egység"-e a upc-től? ha jól tudom akkor a direct gold(+) csomaghoz adnak ilyet. a konkrét kérdésem az az, hogy ez valami vinyós cucc? vagy valami nagyobbfajta flash van benne? és ha helybentárolós valami módon, akkor van-e valami mód kinyerni belőle a rögzített műsort?
köszszerk: most találtam meg
philips dsr 8111, 160GB hdd.a kinyerés ettől még kérdésszerk2: gondolom valami "sima" vinyó van benne, szerelte-e már valaki ki? mi van ha a helyére valami nagyobb kapacitásút tolok be?
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
válasz Andrewhouse #1232 üzenetére
sztem ezt itt [link] akartad megkérdezni...
-
plömplöm
őstag
a euroscart csatin van egy láb amin kommunikáció folyik, ezt a beltérik (is) basztatják, ha ezen a lábon ''minden off'' jel van, akkor egy túlságosan lelkes tévé simán kikapcsolhatja magát mondván hogy minek kell ő még ide.
szerk: pontosabban kettő is, abból ez lehetett a fentemlített eset:
''Two pins provide switching signals.
Pin 8, the function switching pin, carries a low frequency (less than 50 Hz) signal from the source that indicates the type of video present.
0 V-2 V means no signal, or internal bypass
4.5 V-7 V (nominal 6 V) means a widescreen (16:9) signal
9.5 V-12 V (nominal 12 V) means a normal (4:3) signal''
[Szerkesztve]All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
-
plömplöm
őstag
heló főnök (asszem Te vagy itt a bennfentes... )
aszongyahogy fizetek most 8240perhó a családi+hbopak-ért, lejárt a hűségem rég. lehet-e olyat, hogy aláírok egy (két?) újabb évet ésakkor mehetne-e a 3990+1999perhó vajon...
köcceAll systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
jja, tényleg, az más, jajj de jó nekem, köszönöm
ha jól olvastam itt, akkor voltak számlakézbesítési problémák...
szerk: a tigáz is eljátszotta ezt, összevissza keverték a címeket, a számla persze nem ért el hozzám, ott reklamáltam, voltam bent többször személyesen, ennek ellenére akartak velem fizetetni késedelmiket, érdekes módon elég volt egy ímél cc-zve a fv-nek és a diósdi központnak, hirtelen minden elsimult... na mindegy, nemérdekel, itt megy a mazzag a ház előtt az utcában a póznákon hónapok óta, én vagyok a hülye hogy fizetek ide
[Szerkesztve]All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
a júpíszídályrekt bekaphattya...
több mint két éve vagyok ügyfél, rég lejárt a hűségem, havi 8240péézt kapnak tőlem jelenleg. decemberben valszeg nem jött meg a számla, francnak sem tűnt fel, (ez nem egy nyugis időszak szerintem senki életében), a következő számlában volt egy pótcsekk éshogy fizessem be, mondom hoppá, nézem, télleg nem lett az a hónap befizetve, befizettem. erre most rábasznak 70 forint késedelmi kamatot a mostani számlára... nem a 70 forint, ez remélem egyértelmű, de akkor is...All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
-
plömplöm
őstag
Hihi, az lehet hogy ki lesz számlázva, de befizetve nem, a honlapon pont ugyanúgy van megfogalmazva. Ha így lépne a upc, szerintem Juhász Gyula kereshetné az új munkahelyét
Mégegyszer: nem lemondanom kell, hanem megrendelnem. A sport2 is ingyenes volt amikor behozták
más: az újratelepítés nem a ''szokásos'' 230V kihúz, vár, bedug, vár, örül?All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
Kezemben a upc levele, melyben örömmel értesítenek a 7 új csatornáról, ingyenes május 4-ig, és várják a megrendelésemet a TeleUPC 1221-es telefonszámán. Ezt olvasva nem várnám, hogyha nem rendelem meg, akkor megpróbálják majd kiszámlázni...
-
plömplöm
őstag
Jaja, tud akadozni. Ha nem akadozna, akkor nem foglalkoznék a dologgal, elhiheted. A dolog véletlenszerűségével van bajom, nem tudom összefüggésbe hozni sem időjárással, sem csatornával, sem semmivel, teljesen random, egyszercsak összekockásodik egy másodpercig, utána elfeketedik egy-két másodpercre, aztán megint jó órákig. Sokkal jobb, mint a semmi, de most a +1500huf-on felbosszantódtam.
Ha nem javult meg a nagyobb tükörtől, akkor mitől javult meg nálad?All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
akkor az én ma reggeli 67/22-m elfogadható? a 100/100 előállítható egyáltalán? vagy ehhez egy nasa lavór kell, mint a kapcsolat-ban? nekem is upc tükröm van, nem tudom mi az a ''pici''
re #80: és közben féllábon kell állni, esetleg féllábon ugrálni? én csak simán kihúzom a delejt - várok - visszadugom - használom...
-
plömplöm
őstag
Én úgy tudom, hogy az rs232 ''szervíz-funkciók'' miatt van ott, a modem pedig az internetezéshez adja-adná a másik irányt.
Nekem elég lenne ez a mpeg2 is, analóg kimeneten sem jobb szvsz.
Még annyit: eddig soha nem vettem észre ''kockásodást'', vagy ilyesmit, de most van valami vetélkedő, bőröndöket nyitogatnak a végén, na ott villództatnak rengeteg reflektort néha a terem felett, ott biza meglátszik a szűk kereszmetszet.All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
Bár nem biztos hogy kétezerrel, nekünk speciel plusz 1450huf lesz most az egy év leteltével.
Azon töprengek, hogy lemondom, kötök egy újat, a régi cucc leszerelési és az új felszerelési díja helyett ''jól járnak'' a helyi szerelő emberkék, aztán eladom a dvd játékost. Miért nem lehet ilyet?All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
Néha?!? Néha nem. Szinte minden reggel sötét (csak a kis piros led világol), néha meg mintha ''lefagyna'', egyszercsak nem változik a homlokán az idő, ilyenkor a szokásos kihúz-vár-bedug. Rákérdeztem már egyszer, az olimpia előtt kezdte el a hülyéskedést, amikoriban megjelent az a négy csatorna, azt mondta a felszerelő, hogy ő ad örömest másikat, de az is ugyanezt fogja csinálni, mondtam akkor hagyjuk. De olvasgattam itt, hogy van másik típus már, az rf kimenet engem hidegen hagy.
Viszont azt Te, mint ''guru'' nem tudod, hogy ki lehet-e nyerni valahogy valamilyen digitális képet ezekből? RS232-n vagy modem csatin?All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
plömplöm
őstag
hy
kezd tele lenni a faxom a kapott filipsz beltérivel. viszont éppen túlvagyok az egy éven. namost ki tudom-e cseréltetni gariba vajh?All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Starfield
- Durrogtass
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest