Aktív témák
-
I_Am
veterán
Nálam nem akadt, azt a 3 dolgot megmondom őszintén nem figyeltem. Az egyikre a tippem, hogy lehet változtatni az oldalugrás távolságát (vagy sebességét), a fejmozgásra én arra gondolok, mint sima ut-ban, hogy mozogjon-e szaladgálás közben a nézőpont, vagy fix legyen. A rongybaba halál pedig sztem annyi, hogy összeesik-e a szétlőtt ellen mint egy rongybaba vagy sem.
[Szerkesztve] -
Travelos
őstag
Mi az a fejmozgás, kitérés, meg max. rongybaba halál a beállításoknál?
Meg a másik, hogy valami komoly driverhibám van, mert néha eltünnek elemek a pályáról, néha megjelennek, így villódzik! Ráadásul eléggé lassú is a játék, volt már, hogy leesett 10 fps alá!! A konfigom szerintem ehhez elé erös, tehát nem értem! Még a patch is fent van!
Hanyas Catalystot ajánljátok?? -
-=V3rthil=-
őstag
Nekem a procituning okozta ezt, de látom, hog nálad alapon megy. Azt én se tudtam, hogy nem szereti a task-switchinget, de nekem azzal nem voltak gondjaim, azaz voltak, csak nem ilyenek:)
-
Flashy
veterán
az összes unreal ilyeneket csinál ha baja van, screenshotot is nyomtam egyik teljesképernyős ilyen hibaüzenetről. a legkülönbözőbb dolgokra lép ki így. 300-as celeronomnál ezt használtam stability tesztnek, ut1 introját elindítottam, ha egypárszor végigment akkor stabil, ha túlmelegedett akkor ilyen hibaüzenettel kilépett hamar :D
-
czollnerg
aktív tag
Ok, kössz mindent!!!!
Akkor ez a hiba!
:DD :DD -
czollnerg
aktív tag
Asus a7v600-x, 2500+, His Excalibur 9200 64mb 128bit, 256mb 400mhz Brand memó... Ja, és semmi sincs húzva....
-
I_Am
veterán
A konfigodról írnál pár szót?
-
czollnerg
aktív tag
Most egész szépen ment 4.7-es catalyst-al, aztán a panda antivirus update-elni akart, ALT+TAB-oztam 1et, és mikor visszaakartam tenni az Unreal-t, ezt írta ki:
General protection fault!
History: PrecachingVertexBuffers <- Precaching <- UGameEngine:: Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Build: Jan 7 2003 18:16:21
Szép......
De most sokkal tovább bírta, lehet hogy azért írta ezt ki mert közben szórakoztam vele???
[Szerkesztve] -
czollnerg
aktív tag
kössz, mindjárt kipróbálom aztán szólok....
-
Travelos
őstag
A helyzet az, hogy nálam pont ez volt az UT2003-al, ami pont akkor jelent meg, mint az Unreal 2!! Igaz csak egyszer csinálta, pedig játszottam vele vagy 100órát!!
Talán a driver cseréld le 4.7-re vagy ha húzva van a procid, akkor rakd lejjebb! Szerintem nálam a tuning miatt volt! -
czollnerg
aktív tag
írjon már vki vmit!!!!
Most örülök hogy +van és gamézni szeretnék vle..... -
czollnerg
aktív tag
Na, tehát az van hogy kb 3-4 perc game után kivág a játék, és ezt írja ki:
General protection fault!
History: UObject::StaticLoadObject <- (Core.Enum UI.ERenderStyle NULL) <- ImportUI::StrToEnum <- UComponent::Import <- UTextComponentBase::Import <- ULabel::Import <- UTimedLabel::Import <- UI::ImportComponent <- (ConsoleTimedLabel) <- UUIConsole::LoadComponent <- UUIConsole::execTimedMessage <- UObject::execClassContext <- (DialogSession TutA.DialogSession2 @ Function U2Dialog.DialogSession.DisplayText : 033E line 892) <- UObject:: ProcessEvent <- (DialogSession TutA.DialogSession2, Function U2Dialog.DialogSession.Talk) <- ADialogSession::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Build: Jan 7 2003 18:16:21
Egyik játékkal se csinált még ilyet, csak ezzel...
4.6-os Catalystom van fenn, lehet hogy az a gond??? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest