Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Visual Studio.NET 2002 - vel dolgozom többek között. A legújabb meg összehasonlításra kell, lehet, hogy később munkára is. Hol van az a nálunk felé? :)))
Egyébként lejött a második cédé, a harmadiknál 625 megától próbálkozom, innen hiányzik még az az ominózus 11 mega, ami sehogyan sem akar lejönni. Ennek is újratöltés lesz a vége. -
Superman
nagyúr
Kár, hogy elmarasztalsz a topikért. :DD Azt hiszem fel kellett valahogy vállalnom ezt az érzelemkitörést.
És most jön a plusz, vagy a slusszpoén: a helyzet az, hogy bármennyire is szidjuk a Microsoftot, de a fejlesztőeszközeik tekintetében nincs mit szégyenkezniük. Kétségtelenül megkönnyítik a munkát. Én még amolyan kódolós fajta vagyok, aki az SQL Server 2000 - ben is akódszerkesztő ablakot keresi, amikor pár kattintással adatbázist hozhatnék létre, meg relációkat és kapcsolatokat. Szóval én szeretm tudni mit csinálok és ez a nagyfokú automatizálás látszólag kiveszi az ember kezéből a kezdeményezést. De ezt is meg lehet tanulni uralni és kezelni. -
Superman
nagyúr
Nekem Chellom van, elég gyors lenne az, ha jönne. Az első cédé le is jött.
Na itt a címek, próbálkozz:
[L]http://download.microsoft.com/download/b/d/c/bdccea1b-96d9-4ad9-8045-56619af95835/qtr40enud1.img[/L]
[L]http://download.microsoft.com/download/b/d/c/bdccea1b-96d9-4ad9-8045-56619af95835/qtr40enud2.img[/L]
[L]http://download.microsoft.com/download/b/d/c/bdccea1b-96d9-4ad9-8045-56619af95835/qtr40enud3.img[/L]
Lehet, hogy élek az ajánlatoddal, majd meglátjuk. -
Superman
nagyúr
Csoda történt. ;] Vagy mégsem? Elindult újra a letöltés...
-
Superman
nagyúr
Most már aztán elég volt! ha elém kerülne egy microsoftos faszi, akkorát bemosnék neki, hogy a fal adná a másikat. Moderáljátok ki, nem érdekel. Nagyon is prózai okom van az elégedetlenkedésre.
Mint már említettem a Visual Studio.NET 2003 - hoz a Mikrolófasz letölthetővé tette a három cédés MSDN Libraryt. Ez eddig nagyon szép tőle, de nem lehet letölteni. Mert egy ideig jön, aztán semmi. Végül bármelyik letöltőprogramot alkalmazzam is (GetRight, NetVampire, FlashGet), kiírja, hogy nem találta a fájlt a szerveren és kész. Ha később akarom folytatni, kiírják, hogy ez a szerver nem támogatja a folytatást! Ilyenkor már kínjában röhög az ember. :O :O :O
Már elpocsékoltam így 1,5 gigát félig letöltött fájlokra. Most is letöltött a FlashGet 260 megát a második cédéből, aztán semmi. De a legjobb az volt, amikor 625 megánál sz*rt be a dolog. Már csak 11 mega volt hátra.
Hogy azta jó keserves...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Könyvajánló
- Telekom mobilszolgáltatások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest