Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• svedmalac

tag

Sziasztok!

Nekem is lenne egy hasonló gondom és eddig semmi megoldás nem vezetett eredményre. A lényeg: vettem egy HP Pavilion 491 gépet használtan, amin futott egy angol XP. Gondoltam letörlöm és felteszem a magyart. Minden partíciót töröltem (recovery-t is) és indítottam a telepítőt. A boot elindul a DVD-ről, az XP betölti a drivereket a memóriába és miután magának a telepítő képernyőnek be kellene jönnie (hova telepítsen, stb.) jön ez az Unmountable_Boot_Volume 0xc32 kóddal, ami File System Damaged-et takar valójában.
    A vinyó 160 gigás volt, gondoltam nagy neki, tettem bele 40 gigásat, ugyanaz az eredmény. Már mindenhogyan formáztam a vinyókat, semmi. Ha Hiren's-ről bootolok, mindent lát, a vinyónak semmi baja. Minden teszt oké. Próbáltam a 40 és a 80 eres kábeleket is, meg még száz dolgot. Ötlet?

Mivel ez egy gyári HP, lehet, hogy az alaplap nem enged más XP-t feltenni? De hát el sem jutok odáig, hogy a licensz szóba kerüljön...
    Gyári recovery cd-m meg nincs, és már nem is támogatott, mert a gép 2002-es.
    De valahogy meg biztosan mennie kellene, mert amikor megvettem, ment.

Köszi srácok a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák