Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindanee
tag
válasz
ricsidealer
üzenetére
Lehet tényleg nem ez a legszebb hozzászólás evör, de azért megértem alph97-et is.
Nekem a zsebemből csúszott ki augusztus elején, tok is volt rajta, mégis szerzett a jobb felső sarkába egy kis repedést (pedig nem volt több 40 centinél a magasság - egy kisebb padon ültem). Illetve egy kiskörömnyi üvegdarab le is vált a helyéről a repedés külső végénél.
Ez a kis repedés szaladt végig a telefonon most szombaton és gyakorlatilag teljesen használhatatlanná tette a telefont.
Persze - elméletben - ez a 30 dolláros üveglap megoldja a problémát, de egyrészt kevés ember van, aki vállalja önerőből egy ilyen cucc beszerzését és cseréjét, másrészt pedig nagyon csalódást keltő, hogy egy ilyen kis eséstől berepedt a kijelző.
Ettől függetlenül persze szeretem a telefont, meg kicserélem rajta ezt az üveglapot, mert nem szeretnék félévente/negyedévente telefont cserélni. De sajnos tény, hogy nem hozza a telefon összeszerelési és anyagminőségben azt, amit ígértek.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Makulátlan Samsung S24 Ultra 512Gb !!! Garanciával + sok kiegészítővel !!!
- Eladó iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB 98% Akku Újszerú,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Gari!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest