- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
Úgy néz ki, hogy gond van a telefon érintőjével. A jobb oldalon kb 1cm-es sávban nem érzékeli az érintést. Néha megjavul pár órára, de után megint elromlik. Van olyan hogy kattintgat magától... Pl böngészés közben elég bosszantó, ha magától rákattint egyes linkekre, gombokra. Nem igazán tudom, hogy mi a gond, de nagyon hardveresnek néz ki. Már más telefonomnál is volt ilyen. Akkor visszaküldtem és garanciába megcsinálták, érintőpanelt cseréltek. (ez kb 1,5 éve volt és azóta is működik az a telefon).
Most próbálom felvenni a kapcsolatot a TOMTOP-al, hogy mi legyen. De még nem válaszoltak. Az UMI-nak közvetlenül meg nem lehet visszaküldeni, csak oda ahol vettem.
Nagyon sajnálom. Egyébként elégedett vagyok a telefonnal szívesen használnám még egy jó ideig.
Utólag megjegyzem, hogy nagyon tetszik az új UMI Z!
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S25 SM-S931BZDGEUE - 256 GB - Rózsaarany - Pinkgold - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
- 4Hónapos Apple iPhone 17 Pro 512GB Silver 1OO% ! még 8 Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- Honor Magic V2
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest