- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
"Arrol nem is beszelve, hogy egy 64bit- es hardverre 32Bit - es ROM ot rakni, hat nem is tudom."
Pontosan, nem is tudod.

"HUAWEI P8,Elefone P9000"
Ha nem tűnt volna fel, ezekben fele akkora akku van, mint az uleFoneban. Mellesleg 40 dolcsival drágábbak is ha a legolcsóbb kínai boltokat nézem.
A fényerővel nem tudom mi a gond, ahogy a játékok töltésével sem. Egyikkel sincs problémám.
Az asphalt 8 akad az tény, mert nem megy a gpu gyorsítás.
A hátlapi hangszóró a többi telefon 90%-ában ugyan így elnémul ha leteszed. Ha annyira fontos neked, miért nem néztél legalább 1 képet a telóról vásárlás előtt? Ott a HTC boomsounddal, ennél nem némul el ha leteszed az asztalra. De lehet, hogy ez sem 170 dolláros móka.
Felesleges ragozni, akit nem érdekel az akku, az talál millió másik alternatívát, jobb kamerával, kijelzővel, hangszóróval stb.
"Vannak alkalmazasok amiket nem szeret, el sem indulnak vagy nem települnek."
Mondj egy példát. Én még egyel sem találkoztam ami ne működött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Gumi és felni topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- iPhone 12 64GB fehér
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001