- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
uzsz
senior tag
Az összeaszereles jo.
A szoftver elmegy de lenne meg mit csiszolni rajta, Arrol nem is beszelve, hogy egy 64bit- es hardverre 32Bit - es ROM ot rakni, hat nem is tudom.
A kamera az elmegy kategoria, de az ugyan igy 13MP- es HUAWEI P8 - am kameraja fenyevekkel van elötte.
Erzesem szerint a jatekok, programok töltesi ideje nagyon hosszu. (Jatszani mondjuk van mas)
A 3,5 ös csatlakozorol több helyen olvastam, azza nekem kivetelesen epp semmi gondom nincs.
A kijelzö automatikus fenyerö szabajozasa sem az igazi.
A Hatlapon levö hangszoro szanalmas es nagyon könnyü ugy eltakarni hogy alig hallhato legyen, ha csörög a telefon. Peldaul siman leteszed az asztalra.
Vannak alkalmazasok amiket nem szeret, el sem indulnak vagy nem települnek.Ezektöl a hibaktol eltekintve jo kis telefon, föleg ha valaki meg tudja szerezni max 130dollarert, többet nem er.
Nekem sajna 190-ben volt.
Akkor inkabb az Elefone P9000 - et ajanlanam abban a kategoriaban,
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mesterséges intelligencia topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Meggyi001