- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
Jaaa, jött nekem is a levél. Hát... Amennyire tetszett ez a program, annyira kezdek kételkedni és összezavarodni. Az nyugtat még meg, hogy relatíve tartották magukat az elmondottakhoz, hiszen a teszt + egy meg nem határozott feltétel teljesítése volt a követelmény. Aztán ugye a vizsga után elmondták, hogy egy kompetenciateszt lesz ez a plusz feltétel, de erről is volt szó, hogy majd később árulják el, mi az a plusz feltétel. Szóval határeset, de eddig még tűrhető.
Ami viszont nehezen tűrhető, az a végtelen mennyiségű időhúzás... Én mondhatni elközeleztem magam a vizsga mellett, ugyanis engem mindig is érdekelt a témakör bármilyen szinten (az már más, hogy rosszul választottam sulit, de mindegy, hosszú, ne menjünk bele). Direkt azért próbáltam nem elköteleződni bármelyik meló mellett, hogy ne keljen eldobnom egy teszem azt jól bejáratott pozíciót, mert indul a képzés. Erre meg? Ráérünk fél éveket tökölni, nyilván -.- Addig meg a barom maradjon csak "munkanélküli" (ugye feketézés és alkalmi még mindig opció). Az idő meg csak megy és nem jut az ember egyről a kettőre
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Suzuki topik
- Formula-1
- Crimson Desert
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lightyear - befektetési app
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- További aktív témák...
- Eladó 32GB (4x8GB) DDR4 3000MHz CL15 RAM G.Skill Ripjaws V
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest