Hirdetés
Aktív témák
-
breetai
aktív tag
KOLLÉGA!!! :(((
Lehet hogy nem ''többmenetes írás kezdésével'' írt előszőr arra a CD-re???? :F
Ha így van ez a gond. Vagy az is lehet, hogy nem ''sáv egymenetben'' -re volt állítva!? :F Mindkét esetben ez lessz a végeredmény. :O :O
Ilyenkor mélyformázás=''a lemez teljestörlése'', és újrapróbálkozunk! :D Az elöbb írt két stufra odafigyelve!!! :DDD -
cickány
csendes tag
Újraírható cd-re írtam 3x. Az első írásnál minden jól ment, le tudtam olvasni a cd-ről az adatot, aztán a második írásnál biztos valamit rosszul csináltam mert csak azt tudtam leolvasni a lemezről amit másodjára írtam rá. A harmadik alkalommal pedig írtam a cd-re még valamit és le is zártam a cd-t. most már azt írja ki hogy üres a cd. Nero-val meg tudom csinalni hogy lássak mindent, vagy képes bármilyen más program visszaállítani a cd-met? Ha ismertek ilyen programot, leírjátok mi a neve? Köszi-cickány
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest