Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

senior tag

A csatorna minőségére térve, szerintem külön kell választani, hogy egy szöveges teszt/hír végére való rövid videót akarunk csinálni vagy egy tesztvideót ahol a szöveges tartalom is a videóban van. Videós teszthez baromi nagy elvárások vannak amiket fent is említettek, teszt végi rövid videóhoz meg overkill egy olyan módon megalkotott videó. A PH-nak erőforrása és felépítése alapján, gondolom a szöveg végi rövid videó lenne a célkitűzésük.

Szerintem jó ötlet. Hozzátesz a szöveges teszthez és a fotókhoz és ennek vannak előnyei. Sokkal jobban feldolgozható agyilag amikor kézbe fogja és forgatja a CPU hűtőt mekkora is az, látom a kezéhez képest, ahogy mozgatja a kamera előtt, térben elhelyezhető, a fény ahogy törik rajta, meg milyen hangja van mikor leteszi az asztalra vagy lepattintja a mágneses kijelzőt róla. Ezek sokkal jobban átjönnek egy egyszerű 3 perces videón, mint mondatokon meg pár fotón látva.
    Ilyen kis videóval a szöveges teszt végén nem szükséges, hogy valaki kameraarc legyen (ami viszont valóban kritikus ha önálló videós csatorna akarna lenni), csak az alapok legyenek meg, azt pedig bőven teljesítik. Folyamatos beszéd fejből, nincs szóhiba, nincs ismétlés, nincs gondolkodás, teljesen jól haladó dolog az egész ilyen szempontból. Költségvetésileg is alacsonyan fenntartható.

Ennél feljebb szerintem nem is gondolkodnak, mert oda nagyon sok kellene nem csak technikában hanem egy zabálnivaló ember is a kamera elé, de mivel nem influenszerekkel versengenek nem lesz probléma ez sem.
    Inkább azon múlik mi lesz rá a reakció a PH közösségtől, a pozitív hozzáállás értelmet ad-e hozzá, mert ha minden harmadik kommentben leköpködi valaki a videókat, akkor biztosan pár hónapon belül abbahagyják az egészet ami érthető is lenne.

A Google listázására térve. Egy fos lett mára, tudja jól a mocsok, hogy a PH-ra vagy MA-ra járok rendszeresen, mert egy adattolvaj mocsok cég mint a többi és ha rákeresek egy telefontesztre magyarul a MA valahol a 10. helyen lesz a találati listán, olyanokat beajánl eléjük akikre párszor kattintottam maximum. YT ugyanez, sose ajánlotta fel a MA csatornáját 50k feliratkozóval, a Waltert meg igen 70k-val vagy az AnonimInc-t 150-nel, pedig manapság már magyar szemmel nézve is egy 50 és 150 ezres csatorna kb. egykutya, kellett volna a MA csatornáját is feldobnia, meg biztos vagyok benne még vagy 20 videó lenne adott telefonról hasonló feliratkozós videósoknál. Helyette bedobál pattanáskinyomósokat, mert szerinte az is érdekelhet miközben telefonokra vagyok kíváncsi.

• Alusky

senior tag

válasz Zsolt,72 #45 üzenetére

Hát megmarad... Ha találkozol kommentemmel a fórumon ahol valakivel kötekedek vagy trollkodok akkor az ilyen évekkel ezelőtti itt szerzett sérelmeim miatt van. Egyszerű pszichológia, érdekes, hogy az ember tisztában van vele mégis folytatja.

• Alusky

senior tag

válasz Zsolt,72 #43 üzenetére

Még használja a fórumot belépési idő alapján, valószínű észreveszi majd a hírt. :DD
    Most már rémlik miért emlékeztem annyira erősen arra az aláírásra amúgy, topikgazda volt az egyik topikban ahol párszor összetűzésbe kerültem vele, mert túl erősen fogta a gyeplőt, azt meg nem sok ember kedveli.

• Alusky

senior tag

Zsír. Volt egy tag akinek sokáig a RIP PHTV aláírása volt, most már lecserélheti. *napszemüvegesemoji*

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés