- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem feltételezek semmit. Ők állítják.
Elvileg lehetséges, és ha megvannak a fájl hozzáférési logok visszamenőleg akkor bizonyítható is.
Azt nem tudhatom, hogy mire alapozzák az állítást és hogy valós-e, csak annyit mondtam, hogy nem feltétlenül kamu.Hogy hogy vették észre, ha nem került nyilvánosságra. Ahogy a hírben is írják, múltkor már volt-e hasonló ügyük. Logikus, hogy utána nekiálljanak átnézni a felhős konfigot és kibukjon, ha valahol van még hasonló gond.
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
válasz Williamgrant #4 üzenetére
Igen, biztos vagyok benne, hogy a google botja végigpróbálgat minden random 200 karakter hosszú url-t, hátha van mögötte valami...
Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
Attól, hogy valami hozzáférhető direkt linkkel kintről az nem jeleti feltétlenül, hogy felfedezhető olyanok számára akik ezt nem ismerik.
Security log pedig tartalmazza, hogy mikor, honnan fértek hozzá. Bár nem tudom, hogy ez elérhető-e a teljes 7 éves időszakra, hogy ez alapján biztosan állítható legyen, hogy nem történt illetéktelen hozzáférés.Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest