Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
Tudtok ajanlani valami jó kijelző védő üveget? Mert én kifejezetten a tükröződés mentességet akarom eltuntetni.
Napfenyben tuti jó dolog, de nekem nem tetszik a látvány annyira mint pl az s23 ultra kijelzője. Nekem az A fényes uveg felulet tetszik ami eddig volt.Esr? Spigen?
Mi valt be nektek? -
kiszu
senior tag
válasz
autotaxmo #3067 üzenetére
Nyugodtan hihetsz azoknak.
Hivatalos samsung szamlaval, samsung magyarorszagtol vannak bontatlanul.
Lenyegesen olcsóbban meg tudják venni mint masok mert olyan kedbezmenyuk van, de akar te is tudsz sokkal olcsobban rendelni a samsungtol.
Én tegnap rendeltem 447 ert s25 ultrat, az s25+ 380 lenne
A sima s25 256gb meg 304eNa ennél nekik nagyobb kedvezmenyuk van, nincs benne atveres
-
kiszu
senior tag
válasz
N.otorious #2926 üzenetére
Én a vip oldalon rendeltem és ott úgy volt, hogy a. 256gb volt 459e, az 512gb 492e.
Lenyeg,hogy a kissebb tarhelyes ott jobban kijott mert olcsobb volt. Ott ugye nincs kupon csak egyféle amit megevett, az elorendeloi, de alapbol a 600 e - s telefon 479900. Arra lehetett még behuzni a 20e-s kedvezmenyt.
Jobban jöttem ki mert eleg volt a kissebb tarhelyes. -
kiszu
senior tag
Azért milyen érdekesek ezek az elorendeloi akciok.
Rendeltem az indulasnal egy 256 gb os kivitelt, 3 kuponnal és 459e ft ra jott ki.
Most megneztem ugyanazt rendelve, de keszulek beszamitassal (mert 40 e vel tobbet ajanl mint amennyiert el tudnam adni) és ugyanaz 447e
Tehát 12e vel olcsobb mint januar végén. -
kiszu
senior tag
-
kiszu
senior tag
Hát ez már sajnos manapság nem így van.
Kollegam 6 eve hasznal ios-t és mostansag nagyon sokszor bosszankodik, hogy nem jonnek meg az értesítések az apple watchra, kb 5:3 az arany. A hivasok sem jonehany esetben.
Én is tettem negyed evre kiterot az apple iranyba s23 ultrarol
Volt iphone 15-16 pro max, apple watch ultra 2, nekem is ugyanez volt a tapasztalat, de többször volt olyan, hogy messengerben kimerevedett a kep es nem reagalt semmire. App bezar, ujra belep és minden oké.
És semmi extra dolog nem volt letoltve vagy esetleg ketes helyrol. Csak az appstorebol.Na, és akkor ott dontottem el, hogy ora és telo majdnem egy milla ha teli aron veszed boltbol.
hol van mar az a huuuuu de nagy apple megbízhatóság?
Hat, mar sehol -
kiszu
senior tag
Az a kérdés merült fel bennem, hogyha erre a tükröződés csökkentő réteggel ellátott kijelzőre rakunk egy védő üveget vagy fóliát ami új nem a gyarti anti reflective akkor mennyire lesz mas a latvany?
24 ultram nem volt, azért nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Alig-alig változott a funkcionalitás, de tovább erősödött az AI szerepe.
- Sorozatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden ami hőszivattyú
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok