Hirdetés
Aktív témák
-
reefeer
tag
Megy (a desktop)!
kicsit se rosz ugy kb 6 óra után mi
amugy igazad van most vesaba modba raktam és igy hajlandó végre elindulni... korábban volt minden ati radeon vga stb.
A probléma megoldása a következő volt: sokadjára ujra telepítettem immár vesával és 800*600 és 16 bittel ez volt a nyerő kobináció amugy a ''linux vezérő pultjába'' nem tudom a pontos elnevezédt de mivel kb 4 percig volt elöttem az egész szóval ez talán érthető ott sokféle beállítást kipróbáltam de csak vesával volt hajlando a több variációnál nem jött ki a színes képernyő ami megmutatja ohgy kéremszépen ez a négyzet itt a 640*480 a 800*600 st stb egészen 1280*1024ig
ja viszont egy problémám akad a monitorra a képet a videjo kártya 16:9be rakja ki ezt ugy kell elképzelni hogy van alul és felül egy fekete csik pont mint a 16:9 filmeknél. Ötlet?
Aktív témák
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest