Új hozzászólás Aktív témák
-
kolam
csendes tag
Heló!
ha még fennáll a problémád, javaslom hogy a felhasználónevet így add meg:
felhasználónév@szolgáltatónév.hu
eddigi tapasztalataim alapján ugyanis eddig csak így működött a dolog ADSL esetén
(mondjuk abban most nem vagyok 100%-ig biztos hogy a .hu is kell, mert már vagy ezer éve állítgattam ilyet utoljára, és most nem vagyok ADSL-el kapcsolódó gép közelében)
Különben Windows esetében is így kell megadni, nem csak Linux esetében..
szvsz. mivel ADSL esetén nem az adott szolgáltató saját számára hívsz be hanem ATM (vagy közvetlenül Ethernet) hálózatra kapcsolódsz, csak így dönthető el hogy melyik szolgáltatóhoz szeretnél kapcsolódni.
üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpársportok
- Trónok harca - Game of Thrones (sorozat)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest