Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
Nekem a kedvencem a Slackware. Semmi felesleges extra és csicsa
Ehhez képest a debian és csomagkezelése maga a rémálom ! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem a debiant telepíteni semmivel sem nehezebb mint bármelyik más disztrót. Persze ne várj Mandrake, SuSe, UHU szintű telepítőt (szép karakteres akár a slack-é). Nem találja ki, hogy milyen hardvereid vannak. Elvárja, hogy meg mond neki, hogy mit akarsz csinálni. Viszont ehhez meg ad minden segítséget
Szóval fel lehet rakni szépen, ahogy a csillag megy az égen... 
-
Polesz
addikt
Lehet, hogy bugos a drága
Amúgy amikor a cd-t betolod válaszd az uhudebug módot. Ezt úgy tudod elérni, hogy beírod a megjelenő képernyőn, hogy uhudebug. Látni nem fogod mit írtál, de egy enter után bejön a konzol és ott nyomon tudod követni, hogy mit ír. Egyébként nekem akkor dobott ilyen hibákat, amikor megpróbáltam telepíteni és:
1. rossz volt a cd
2. az alaplapon a PCI IDE Master be volt kapcsolva (AsRock lapon).
3. Lövésem sincs, látni kellene... -
Polesz
addikt
Ha friss uhu-t tolsz fel akkor csak egy base-t tegyél, bár fullban is kb 16 perc alatt fent van. Driver feltol és ha működik akkor jó, ha nem akkor gáz van, de az már az nvidia sara lesz
Ja szerintem fejlesztői devel dolgokra szükség lesz mindenképpen hozzá, bár nem tom, nem csináltam egyszer sem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ehhez képest a debian és csomagkezelése maga a rémálom ! 
Amúgy amikor a cd-t betolod válaszd az uhudebug módot. Ezt úgy tudod elérni, hogy beírod a megjelenő képernyőn, hogy uhudebug. Látni nem fogod mit írtál, de egy enter után bejön a konzol és ott nyomon tudod követni, hogy mit ír. Egyébként nekem akkor dobott ilyen hibákat, amikor megpróbáltam telepíteni és: