Új hozzászólás Aktív témák
-
nanotek911
csendes tag
A KeePassXC pont az okostelefon nélküli célközönségnek pilótavizsgás.
Ha az idősekre gondolsz, bizonyosan igazad van valamelyest – bár nem tudom, magyar leírás nélkül melyikkel boldogulnak jobban.
Én azért azokat is célközönségnek tekintem, akiknek direkt nincs okostelefonjuk, vagy van, de nem szeretnék semmivel összekapcsolni.
De mire ilyen szépen megírtad, nagyjából okafogyottá vált az egész, mert lesz e-mail alapú második faktor is.
Ezt hallottuk ugye decemberben, hogy a könyvelő-egyesület talált pályázatot az EPR-ben..
Megerősítés viszont nem jött; én nyomát se láttam; ezen túlmenően azóta sincs semmi hír erről; sőt a hangok, amik szoktak fejekben szólani ilyenkor, sem erősítették meg.
Viszont a határidő mindjárt itt van, utána meg 4 nappal ÁFA ugye.Nyilván szívesebben töltöttem volna ezt a fél napot passzív pihenéssel..
de már többször jártam úgy, hogy ha csinálok valamit, akkor történik máshol is, ha nem csinálok, akkor meg nem történik semmi.
Ezen az alapon szerintem teljesen megérte.
Ha lesz e-mailes, akkor pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Technikai háttér-információk – mi is ez az egész? IntróEzek az információk hasznosak lehetnek annak is, akik korábban...
- Monitor hiba topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Spórolós topik
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest