Hirdetés
Aktív témák
-
Ra3
őstag
nekem erről elsőre ez ugrott be: Muad-Dib, pedig nem vagy Dune addikt :D
[Szerkesztve] -
Smogus
őstag
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=75274&arc=f[/L]
itt is ilyen problémákkal küzdenek szerintem itt kérdezzetek bár nem pont ugyan eza probléma de optikai egerekkel kapcsolatban vanank problémák -
darerik
csendes tag
Nem tudom mi a gyík lehet, az egerem főként ablakváltáskor elugrik az éppen aktuális helyről. Először azt hittem a görgő, meg az érzékelő hibája, ezért vettem egy optikus változatot. Úgyis fentem már rá a fogam.
Nos ezzel nem szűnt meg a dolog. próbáltam illesztőprogramot frissíteni, de nem sok sikerrel, illetve semilyen sikerrel.
Microsoft egér (Basic Optical Mouse 1.0) . Feltettem hozzá az IntelliPoint 5.0-át, de ugyanaz. Egyszerűen kiugrik a kép szélére a mutató és eltart néha egy darabig, hogy megtaláljam. NVIDIA NWiew is fel van téve, lehet, hogy ő a ludas benne?
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett GAMER + monitor PC! i3-12100F / RTX 3070Ti / PRO B760M-P / 16GB DDR4 / SSD 768GB
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest