Hirdetés
Aktív témák
-
Hedgehog87
csendes tag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Mi a KNX rendszert akarjuk vizualizálni, soros kommunikáción keresztül, és gira-nak a homeserver 3 -as progiját használni. a leírást követve elvileg installálni lehet mint ahogy a beszélgetésben is olvastam, de nekem nem akart működni...
Win 7 alatt futna ez a virtual machine... falba süllyesztett PC-vel...
-
Hedgehog87
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem...
Van egy épületem és vizualizációt "home server"-t akarok létrehozni amihez linux kellene, de túl sok tapasztalatom nincsen linux területén. Van egy 10 lépéses tutorialom
de 1-2 dolgo nem világos...Erről a linkről lenne szó.
http://www.roelbroersma.nl/index.php/2009/11/07/building-your-own-gira-homeserver
milyen linux lenen hozzá jó? illetve kicsit egyszerűbben leírná vki hogy mit is kellene csinálni...
WM workstation 7 em van...Köszönöm
-
Hedgehog87
csendes tag
Hi!
Kellene egy kis help linuxal kapcsolatban...
Épületautomatizáláshoz készítettem vizualizációt ami egy böngészőn keresztül fut és a házban falba épített 15"os érintőképernyős számítógépeken keresztül vezérel a tulaj. A kijelzőkön a készülék forgalmazója által futtatott operándszer van Windows CE, de kb 3 havonta újra kell telepíteni mert megdöglenek, és arra gondoltam ha linuxot tennék fel rá akkor mi lenne, csak a kérdés h hogyan.
Az eszközben egy 4gb compact flash kártya szolgáltatja háttér tárat, és erre kéne varázsolni linuxot, és az lenne a kérdés, ezt hogy és mint valósíthatom meg, illetve az érintő képernyő driverét illetve a többi alap eszköznek a driverét elkezeli alapból vagy kell hozzá driver????
Köszönöm
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
de 1-2 dolgo nem világos...