- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
Aktív témák
-
-
Paarthurnax
senior tag
Nem olvastam még ezt a topicot, de volt már esetleg szó Logitech webkamerák installálásáról? Mióta Ubuntut használok képtelen vagyok a Logitech STX kamerámat Skype alatt működésre bírni és ahogy olvastam külföldi fórumokat nem én vagyok az egyetlen. Esetleg tud valaki megoldást erre vagy vegyek új kamerát?

-
Paarthurnax
senior tag
-
Paarthurnax
senior tag
Van már valami tuti megoldás a külső monitor helyes beállítására? Mikor megjelent a 9.04 felraktam, de akkor képtelen voltam beállítani a Samsung monitorom felbontását és a noti felbontása sem ment menüből csak manuálisan. Sajnos már nem tudom hova írtam fel hogy mit hogyan kell változtatni és talán azóta változtak is dolgok.
A monitorom egy Samsung 226BW 22" 1680*1050, a nitomban pedig egy Intel GMA950 van ha jól emlékszem. -
Paarthurnax
senior tag
Felraktam az 9.04-est, de képtelen vagyok beállítani a 22"-os monitorom felbontását. Nincsen 1680x1050. Melyik fájlt kéne manuálisan átírnom?
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet veszek egy újat, ami kapásból menni fog, mert nem akarok órákat tölteni a kereséssel meg próbálgatással.