Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Peet210
őstag
Még egy olyan kérdésem lenne, ha felteszem az egyik partícióra az Ubuntut és majd le akarom törölni akkor azt egyszerűen meg tudom tenni a már meglévő XP alól is vagy más úton kell eltávolítan? A lényeg az lenne, hogy ne bántsa az adott partíción lévő adataimat. Lehet hülyeséget kérdeztem, de biztos ami biztos.
-
Peet210
őstag
ngabor2, &rew, vamzi köszi
Tehát ha külön pratíciöra rakom akkor nem bántja az XP-t és tudom még hazsnálni is. Ez így jól hangzik. Viszont akkor első körben lviecd-ként próbálom ki.
Amit nem írtam, hogy notiról van szó tehát csak külső vinyó jöhet szóba, az meg nem az igazi. Azért partícionáltam a vinyót mert ha az XP-t akartam újratelepíteni akkor csak az a partíciót formáztam ahol az XP volt. De ha most a másikra tenném fel az Ubuntut akkor ha azt akarom újrarakni és formázni a partíciót akkor ugye veszne minden. Meg lehet csinálni, hogy formázás nélkül telepítem újra az Ubuntut? (XP-nél én mindíg formázok ba azthiszem ott nem feltétlen szükséges.)Épp most töltöttem le a 7.10-et ezt a képfájlt kiírom cd-re, bebutoltatom és már használhatom is? Na akkor neki is esek.
A gépemben egyébként egy int. X1100 van. Driver problémák nem lesznek vele Ubuntu alatt? -
Peet210
őstag
Egy kis segítséget kérnék.
Szeretnék megismerkedni az Ubuntuval de egyelőre nem szeretnék megválni a Win-től sem.
Tehát fel tudom-e rakni az Ubuntut a Win XP Prof. mellé úgy, hogy azok működjenek?
Egy HDD van a gépemben. Eddig még nem volt dolgom linuxos rendszerrel még csak távolról se. Vagy milyen lehetőségem van arra, hogy az XP mellőzése nélkül ki tudjam próbálni az Ubuntut is u. a. a gépen?
Win-es programok futatthatók Ububntu alatt vagy meg kell keresni a linuxos megfelelőjét (mert az nem kis munka lenne)? Az ArchiCAD, Artlanits (meg még 1 terezőprogram ami az ArchiCAD-re épül) megléte is fontos számomra.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest