Hirdetés
Aktív témák
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Segitseget kernek... nemigen hasznaltam linuxot az elmult 3 evben, es gondoltam, teszek egy probat az uj ubuntuval, live modban (Try Ubuntu asszem) probaltam bootolni mind i386 es x64 cd-krol, de egyszercsak megall az egesz indulasi folyamat, a lilas hatter megjelenik, majd elsotetul es csak az egerkurzor marad a kepernyon az idok vegezeteig. Egy SONY VAIO FW21E notebook a masina, amin futni probalna.....
Tudom, nem sokat irtam, de nincs valakinek otlete, h h lehetne megiscsak valahogy ravenni, h szepen toltse be magat. Ezek utan a tiszta install teljesen kizart, mindenkepp ki szeretnem probalni. Van valakinek otlete?
Koszonom,
benczeb
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ertzr
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs