Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
SzEgHaLoM
csendes tag
Az azzal írás pontosan mit takar. Az ubuntu honlapján találtam egy rövid leírást egy programról amivel ellenőriztetni kellett a hasht bemásolni egy másikat egy listából -> match, és enyi. Én ezután fogtam CD kép írása neroval, aztán beletettem és már lassan 10 perce pörgeti és semmi.
-
SzEgHaLoM
csendes tag
Az Fn gombot nyomkodtam már sokszor, mióta helyzet van, vmi működik belőle, mert ha a megfeleő kombinációt használom akkor miután "bootolt" a gép leteszi vmilyen alvó állapotba, ha benyomom, csak onnét nem lehet visszahozni. Tehát lehet, hogy működik maga az Fn billentyű, de a képernyőváltás vmi miatt nem megy neki.
-
SzEgHaLoM
csendes tag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Na úgy érzem véget ért a tudomány. FN billentyű sajnos nem műklödik,megpróbáltam másik live lemezt, két félét is -> Aag változata, illetve egy 10.4.3-asat, pörgeti,pörgeti,de csak nincs kép, és így olyan mintha a sötétben próbálnék rajz alapján legozni. Asszem game over. Mintha a megjelenítő LCD panel szállt volna el, pedig az ubi előtt semmi baja nem volt.
-
SzEgHaLoM
csendes tag
Sziasztok!
Megint én zartnék egy kicsit. Nem történt semmi. A monitorra kapcsolás nem nyert, a képernyő tök sötét, elindítom kerreg egy kicsit aztán megáll minden. Kicsit búg a ventillátor, halkan ahogy szokott és annyi.
-
SzEgHaLoM
csendes tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
És egy laptopnál ha rákötöm a gépet vga-val egy monitorra,akkor az segíthet? DVI-t próbáltam de azon nem jött ki jel,a vga lízingelése folyamatban van.
-
SzEgHaLoM
csendes tag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Jó reggelt! Kicsit még próbálkoztam miután ide írtam. Rájöttem,hogy maga a gép mūködik,csak valamiért a kijelzō nem kap jelet. Beleraktam a dvd-t is de nem tudom bootolni mert a bios kezdōkèpernyōt nem látom mert sötétség van.Valami tipp?
Aag:
A kedvemet ez biztosan nem fogja elvenni a linuxtól,szerintem kisregényt tudnék írni a winf*s szerencsétlenkedéseirōl,amiket egyszerū felhasználóként tapasztaltam. Csak azt sajnálom,hogy hiába olvastam,kerestemmindenfélét arról,hogyan kell felrakni,és lépèsrōl lépésre haladtam,mégse jött össze elsōre. Majd másodikra!
-
SzEgHaLoM
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Teljesen kezdő vagyok,körbenéztem,de nem találkoztam hasonlóval azért írok nektek. Ubuntu Studio 11.04-et pakoltam fel a gépre, windows xp volt eddig rajta,attól végérvényesen búcsút kívántam venni,ezért hagytam az ubinak,hogy teljesen magáévá tegye a hdd-t. Telepítéskor a partíciót nem manuálisan,hanem a preset alapján csináltam. Miután felment, és kiírta,hogy akkor lemez ki és induljunk újra elindult a reset aztán fekete képernyő. Világít a wifi visszajelzője,meg néha röccen a gép de amúgy semmi. Még az eddig megszokott felvillanó kép sincsen ahol ha elég gyors vagy kiválaszthatod,hogy honnan bootoljon. Teljes sötétség. A gépben Intel Centrino duo prici 1,6 gHz, nVidia GF. 7300 GO, két giga egyforma RAM,meg egy 160 gb-s vinyó van. Az ubit a hivatalos oldalról szedtem,és minden lépést az előírtak szerint követtem. Ugye nem nyírtam ki a gépem,mert az elég cinkes lenne. Segítsetek légyszíves,ha tudtok.
Aktív témák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gumi és felni topik
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Brave
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest